REKLAMI GEÇ

Tuna Koç, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda görev aldı

Tuna Koç, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda görev aldı

Politika kurulları belirlendi, ekonomi başta olmak üzere birçok alanda üst yönetim kurulları belirlendi. Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda Mehmet Karabay’ın yanı sıra tanıdık bir isim daha var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 13:44

Politika kurullarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğü girdi. Ekonomi Politikaları, Güvenlik ve Dış Politikalar, Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları, Eğitim ve Öğretim Politikaları, Hukuk Politikaları ve Kültür ve Sanat Politikaları, Sağlık ve Gıda Politikaları, Sosyal Politikalar ve Yerel Yönetim Politikaları kurullarına atamalar yapıldı, üst yönetimler belirlendi.

YEREL YÖNETİM POLİTİKALARI’NDA TANIDIK İKİ İSİM
Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Ekonomi Politikaları, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Sağlık ve Gıda Politikaları kurullarında görev aldığı yeni süreçte, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda ise iki tanıdık isim var.

Eski Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay’ın yanı sıra Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda Tuna Koç da görev aldı.

DENİZLİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNU
DENİZLİ ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANI
1990 yılında Denizli Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Tuna Koç, öğrencilik yıllarında aktif siyasetin içinde yer aldı. Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan Tuna Koç, bu yapı içinde hızla yükseldi. Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanlığı, Nizam-ı Alem Ocakları Ege Bölge Başkanlığı yapan Tuna Koç, Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlığı görevini de yürüttü.

Büyük Birlik Partisi’nin kurucularından olan Tuna Koç, partinin her kademesinde görev yaptı. Tuna Koç, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı’nda Ankara 3. Bölge’den milletvekili adayı gösterildi, ancak kazanamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı