REKLAMI GEÇ

Uğur Gökbel, yatırımlarla övündü

Uğur Gökbel, yatırımlarla övündü

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli’ye yapılan 1 milyar 350 milyon liralık yatırımın 121 milyon liralık bölümünün Pamukkale İlçe sınırları içinde olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2018 Pazar, 10:46

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de hizmete açtığı yaklaşık 1 milyar 350 milyon liralık yatırımın 121 milyon lirayı aşkın bölümünün Pamukkale İlçesi’ne ait olduğunu söyledi. Gökbel, bunun hem Pamukkale Belediyesi, hem de ilçe teşkilatı açısından övünç kaynağı olduğunu dile getirdi.

Pamukkale Belediyesi’nin açılışı yapılan yatırımlar arasında 121 milyon 230 bin liralık yatırımla öne çıktığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu parti teşkilatları ile yerel yönetimlerin uyumlu işbirliğinin ne kadar güzel sonuçlar doğurduğunun göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin nezdinde bütün belediye çalışanlarını, sürekli halkın içinde olup, sorunları yerinde tespit eden, halk ile yerel yönetimimiz arasında köprü olan parti teşkilatımızın kıymetli mensuplarını kutluyorum. Millet yararına verimli birlikteliğimizin ve başarılarımızın devamını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı