REKLAMI GEÇ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Denizli’ye geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Denizli’ye geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Denizli’ye geliyor. Cuma günü kentte olması beklenen Bakan Karaismailoğlu, Honaz Tüneli’ni de gezecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2020 Çarşamba, 10:35

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cuma günü Denizli’ye yapacağı ziyarete ilişkin açıklamayı AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 7 Ağustos Cuma günü sabah saatlerinde Çardak Havalimanı’nda olacağını ifade eden Filiz, Bakan Karaismailoğlu’nun ilk ziyaretini Vali Ali Fuat Atik’e yapacağını, ardından da Denizli İl Yatırım Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılacağını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu’nun toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı osman Zolan’ı ziyaret edeceğini vurgulayan Filiz, daha sonra da il yönetimi, ilçe başkanları, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile bir araya geleceğini vurguladı.

Filiz, Bakan Karaismailoğlu’nun toplantı sonrası Honaz Tüneli’nde incelemelerde bulunacağını, daha sonra da karayolu ile Uşak’a hareket edeceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı