REKLAMI GEÇ

Uslu, AKP’den aday adaylığını açıkladı

Uslu, AKP’den aday adaylığını açıkladı

Denizli’de 2007 yılı genel seçimlerinde, bağımsız milletvekili adayı olan İş Adamı Ali Fuat Uslu, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimde, AKP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2011 Perşembe, 18:16

İş hayatına İzmir ve Denizli’de devam eden Ali Fuat Uslu, AKP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 2007’de yapılan genel seçimlerde, bağımsız milletvekili adayı olan İş Adamı Ali Fuat Uslu, doğduğu kente hizmet edebilmek için milletvekili olmaya karar verdiğini söyledi.

Uslu, siyasetle sorunların çözüm bulacağına inandığını, kendisi gibi çalışma azim ve gayreti içinde bulunan iş adamlarının siyasete girmekten, aday adayı veya aday olmaktan çekinmemeleri gerektiğini ifade etti. Uslu, “Denizli’de milletvekili aday adaylığını ilk açıklayanlardanım. AKP’den milletvekili sıralamasına girersem, çalışmalarımda izleyeceğim yollar belli. İşim gereği İzmir ve Denizli arasında çok sık gidip gelsem de ben Denizliliyim. Bu topraklarda doğdum, memleketim için mecliste yapacağım çalışmalarım var. Seçime 5 ay gibi bir süre var. Milletvekili listeleri resmi olarak açıklandığında, listede benim de ismim olursa, çok farklı bir seçim çalışması yürüteceğim. İl, merkez ilçe, kadın ve gençlik kollarının desteği ile gündüz farklı, gece farklı mahalle ve evlerde toplantılar yaparak halkımızdan oy isteyeceğim” dedi.

Denizli’de, partideki il başkanlığı görevinden istifa ederek ayrılan AKP İl Başkanı Bilal Uçar, geçtiğimiz hafta sonu görevlerinden istifa ederek ayrılan AKP Serinhisar İlçe Başkanı Muhammet Kabukçu ve AKP Çivril İlçe Başkanı Niyazi Vural aday adayı olduklarını açıklamışlardı. Ali Fuat Uslu ile birlikte AKP’nin Denizli milletvekili aday adayı sayısı şimdilik dörde yükseldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı