REKLAMI GEÇ

Yücel Güngör, okul anılarını tazeledi

Yücel Güngör, okul anılarını tazeledi

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli’de öğrenim gördüğü okulları ziyaret etti, çocukluk anılarını tazeledi, öğrencilerle sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2021 Cuma, 10:11

Eğitimle ilk tanıştığı Karşıyaka Mahallesi’ndeki Vakıfbank İlkokulunu ziyaret eden Yücel Güngör, burada sınıflara girdiği, öğrenciyken oturduğu sıralarda anılarını tazeledi. Öğrenciler ile çocukluk yıllarına giden Göngör, nasıl bir öğrenci olduğunu anlattı, anılarını paylaştı.

İlköğretim yıllarında dirsek çürüttüğü, Karşıyaka İlkokulu’nun ardından, Sevil Kaynak Ortaokulu’nu ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, daha sonra lise eğitimini aldığı Cumhuriyet Lisesi’nde idarecilerle görüştü.

Eğitim aldığı okulları gezerken tekrar eski okul yıllarına döndüğünü ve çok duygulandığını ifade eden Güngör, “Çocukluğumun en güzel yıllarına şahit olan, eğitime ilk adımımı attığım Karşıyaka Mahallemizdeki Vakıfbank İlkokulu’nu, ortaokul eğitimini tamamladığım Sevil Kaynak Ortaokulu’nu ve lise eğitimimi tamamladığım Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği için Cumhuriyet Lisesi idarecilerine, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederim. Bugün benim için çok anlamlı bir gündü. Okuduğumuz yıllarda hemen bitmesini, mezun olduktan sonra ise, hiç bitmesin istediğimiz o güzelim öğrencilik yıllarıma döndüm. Arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimi hatırladım. Çok duygulandım. Eğitimde emeği geçen tüm öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı