REKLAMI GEÇ

Yüksektepe AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

Yüksektepe AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

AK Parti Denizli eski Milletvekili Mehmet Yüksektepe, sekiz yıl aradan sonra aktif siyasete geri döndü. Yüksektepe, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onayıyla AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine gösterildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2015 Cuma, 11:43

AK Parti’de il başkanlığı yapan ve 22. dönem milletvekili olarak Denizli’yi parlamentoda temsil eden Mehmet Yüksektepe, 2007’de yeniden aday olmamış ve aktif siyasetten çekilerek, Türk Telekom Genel Müdür Danışmanlığına getirilmiş, iletişim sektöründe faaliyet gösteren şirket kurmuştu.

TEŞKİLAT BAŞKANI ÖNERDİ, DAVUTOĞLU ONAY VERDİ
1 Kasım seçimi ve yeni hükümetin kurulmasının ardından AK Parti Genel Merkez yönetimi yeniden şekillendi. Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilen İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da kendi ekibini oluşturdu. Yardımcılarından birisi olarak da Denizli eski Milletvekili Mehmet Yüksektepe’yi seçti. Ataş’ın önerdiği Yüksektepe’ye Başbakan Ahmet Davutoğlu da onay verdi.

YÜKSEKTEPE 13 İLDEN SORUMLU
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yüksektepe’ye Ordu, Giresun, Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır teşkilatlarının sorumluluğu verildi.

2019’A ODAKLI ÇALIŞMA
Görevine başlayan ve hafta sonunda Ağrı ile Kars’ta örgütlenme çalışmalarını gözden geçirecek olan Yüksektepe, “Zorlu bir süreçten geçtik. Bu dönemde yorulan teşkilatlarımız oldu, rehavete kapılanlar oldu. Şimdi yoğun bir çalışma temposuyla teşkilatlarımıza yeni bir dinamizm katacağız. Hedefimiz 2019 seçimleri ve önümüzdeki dönemde sandık bazlı bir çalışmanın içinde olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı