REKLAMI GEÇ

Yüksel: Asıl olan makamlar değil ülkemizin geleceği

Yüksel: Asıl olan makamlar değil ülkemizin geleceği

AK Parti Milletvekili Mehmek Yüksel, 1 Kasım erken genel seçiminde aday gösterilmemesinin ardından yaptığı açıklamada, “asıl olan makamlar değil, millet olarak birlik ve kardeşlik adına ülkemizin geleceğidir” değerlendirmesinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2015 Cumartesi, 10:03

Milletvekili Mehmet Yüksel, milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, TBMM’de 23. 24. ve 25. dönem Denizli Milletvekili olarak bulunduğunu anımsatarak, bu dönemde kendisine güvenen, destek ve güç verenlere teşekkür etti.

“İNANDIĞIMIZ DEĞERLER UĞRUNA MÜCADELE ETTİM”
Denizli’nin her alanda kendini yetiştirmiş, kaliteli insan gücüyle adını Türkiye ve dünyaya duyurmuş önemli bir kent olduğunu, doğup büyüdüğü, her bir ilçesini gönülden sevdiği Denizli’ye hizmet etmenin önemini her zaman yüreğimde hissettiğini dile getiren Yüksel, şöyle devam etti:

“Bu şuur ve inançla memleketimize ve milletimize hizmet yolculuğunda ilk günden beri siyasi görevler başta olmak üzere, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlenip ‘önce şehrim ve vatanım’ diyerek gece gündüz demeden var gücümle çalıştım. Büyük sevdam olan ülkemize ve Denizli’mize milletvekili olarak 2007 yılından beri aşkla ve şevkle hizmet ediyorum. Bu hizmet yolculuğunda var olmak şahsım için büyük bir şeref ve onurdur. Gayemiz hayat yolculuğumuzda ülkemiz, milletimiz ve inandığımız değerler uğruna fedakarca çalışmak ve mücadele etmek olmuştur.”

“ÜLKEMİZ ÖNEMLİ BİR EŞİKTEN GEÇİYOR”
Ülke için gerektiğinde elini taşın altına koymayı sürdüreceğini belirten Yüksel, “Ülkemiz, önemli bir eşikten geçmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle zorlu sınavlardan geçen ülkemizin selameti için dün olduğu gibi yarında elimizi taşın altına koymaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için asıl olan makamlar değil, millet olarak birlik ve kardeşlik adına ülkemizin geleceği için atılan adımlardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı