REKLAMI GEÇ

‘Sandığa gidin, ülkenin geleceğine imza atın’

‘Sandığa gidin, ülkenin geleceğine imza atın’

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hem Türkiye’nin, hem de içinde bulunduğu coğrafyanın talihi ve tarihinin değişeceği önemli bir sürecin ilk adımı olduğunu açıkladı. Vatandaşlara “Sandığa gidin” çağrısında bulunan Yüksel, “Sayın Erdoğan’ı o kadar güçlü bir destekle Cumhurbaşkanlığı makamına gönderelim ki; ilk adımımız çok büyük olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2014 Cuma, 11:25

AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını açıkladı. Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla birlikte son 12 yılda her anlamda güçlendiğini belirten Yüksel, bu gelişim, değişimin ve istikrarın sürmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ihtiyaç olduğunu ifade etti. 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, Türk halkının dünyaya, liderinin arkasında olduğu mesajı vermesi ve büyümeye devam etme konusundaki iradesini ortaya koyması bakımından büyük önem taşıdığını dile getiren Yüksel, “Sayın Erdoğan gibi bir liderin ve 12 yıllık iktidar tecrübesinin, Türkiye’nin güçlü ve bölgesinde söz sahibi bir ülke olma yolunda bir şans olduğu aşikârdır. Erdoğan, sadece Türk milletinin değil, sürekli acıların yaşandığı, asırlar boyunca kan ve gözyaşının hakim olduğu bu coğrafyadaki mazlum milletler tarafından sevilen bir liderdir. Sayın Başbakan’ımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda bir endişemiz yoktur. Ancak çok güçlü bir destekle bu göreve gelmesi arzumuzun ötesinde büyük önem taşımaktadır. Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimleri, hem Türkiye, hem de bölgemiz için yeni bir sürecin başlangıcı olacaktır. Bu nedenle, Türkiye liderine sahip çıktığını, O’nun arkasında olduğunu bu seçimlerde sandığa giderek ve yüksek bir destek vererek göstermelidir. Böylesi büyük bir destekle Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması, istatistiklere yansıyan bir seçim sonucundan çok, tüm dünyaya mesaj niteliği taşıyacaktır” dedi.

Yüksel, bu seçimlerin ilk kez halkın kendi Cumhurbaşkanı’nı seçme hakkına sahip olması bakımından da yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna işaret ederek, “Bugüne kadar Cumhur kendi Başkan’ını seçemiyordu. Artık bu irade sizin elinizde. Sandığa gidelim ve bu ülkenin geleceğinin şekilleneceği bu tarihi sürece oyumuzla imza atmış olalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı