REKLAMI GEÇ

Zeybekci gizli bir görüşme nedeniyle mi gecikti?

Zeybekci gizli bir görüşme nedeniyle mi gecikti?

DENİB’in geleneksel hale getirdiği İhracatın Yıldızları ödül töreni programına 1 saat 40 dakikalık gecikmeyle gelen Denizli’nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bu rötarı davete katılanların merak konusu oldu. Keza meraka gerekçe, Denizli’de on binlerce kişinin istihdamını sağlayan yüzlerce işvereni bekletmek zorunda olmasının altında yatan gizli bir görüşme iddiası!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2016 Cumartesi, 16:20

Denizli İhracatçılar Birliği İhracatın Yıldızları ödül töreni Cuma akşamı kentte 200 bine yakın istihdam sağlayan, Denizli ihracatını omuzlamış yüzlerce işadamını bir araya getirdi. Gecede 40 ihracatçıya gerçekleştirdikleri yüksek ihracat rakamları nedeniyle onur ödülleri dağıtıldı.

Ancak Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin törene 1,5 saatten fazla gecikmeyle katılması, onore edilmek için geceye davet edilen işadamlarının merak konusu oldu.

PROGRAM DAHA ÖNCE DE REVİZE EDİLMİŞ
Uzun gecikmenin damgasını vurduğu ödül töreninin başlama saatinin Bakan Zeybekci’nin programı nedeniyle etkinliğe günler kala revize edildiği de ortaya çıktı. Törenin ilk olarak saat 19.30’da başlamasının planlandığı ancak Bakan Zeybekci’nin program değişikliği nedeniyle başlama saatinin, törene günler kala saat 19.00’a çekildiği öğrenildi.

“TÖRENİ ÖNE ÇEKİN” DEDİ, 1 SAAT 40 DAKİKA GECİKTİ
Saat 19.00’a çekilen bu önemli tören için birçok ihracatçı, kentin protokol isimleri, meslek odası başkanları ve işadamlarının önemli bir kısmı törenin gerçekleştirildiği otele saat 18.30 sularında geldi.
Ancak 19.00’da otelde olması beklenen Bakan Zeybekci, 20.20 sularında otele ulaştı. Tören ise Bakan Zeybekci’nin yemeğinin bitmesinin ardından saat 20.40’da başladı.

HERKES O GÖRÜŞMEYİ MERAK EDİYOR
Bu önemli törenin davetlileri şimdi Bakan Zeybekci’nin ödül törenine gecikmesine neyin neden olduğunu merak ediyor. İddiaya göre törenden çok önce kendisine ait olan Turkuaz Plaza’da bir otomobil lansman törenine katılan Bakan Zeybekci’nin bu özel programının ardından Denizli’deki konutuna geçtiği öne sürülüyor. Ve yine o iddialara göre Bakan Zeybekci konutunda önemli bir görüşme yaptı. Ancak resmi program dışında gerçekleştirilen ve ciddi gecikmeye yol açan bu görüşme henüz doğrulanmış değil. İddiaların aksine Bakan Zeybekci’nin öğle saatlerinde Afyon’da Başbakan Yıldırım’ın programında katıldığı, bu nedenle hem kente hem törene geciktiği dile getiriliyor.

BAKAN 18.00 GİBİ DENİZLİYE GELDİ AMA
Bakanlık kaynakları Zeybekci’nin Denizli’ye gelir gelmez kendisine ait olan Turkuaz Plaza’ya uğradığını doğruluyor. Ancak Bakan’ın plazasından vakit kaybetmeden törenin yapıldığı otele geçtiğini öne sürüyor. Öte yandan Bakan Zeybekci’nin saat 18.00 sularında şehir merkezine girdiği ve direk olarak Turkuaz’a geçtiği, ardından da tören başlamadan önce plazadan ayrıldığı herkesçe biliniyor. İşte bu nedenle yapıldığı iddia edilen o gizli görüşmenin kimle ve hangi içerikte olduğu sorusu daha da büyük önem kazanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı