REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Operasyonlar sonuna kadar devam edecek

Zeybekci: Operasyonlar sonuna kadar devam edecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların sonuna kadar devam edeceğini belirtirken, hainliğe en güzel cevabın birlik ve beraberlik ile verileceğini vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2015 Perşembe, 19:10

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Binası’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. İl binasına gelişinde AK Parti İl Başkanı Necip Filiz tarafından karşılanan Zeybekci, yöneticiler ve partililerle bayramlaştı.

“İLAÇ BİRLİK-BERABERLİK”
Bayramlaşmanın ardından partililere seslenen Zeybekci, Ramazan Bayramı sonrası başlayan terör olaylarının devam ettiğini, ülkede yeniden anaların gözyaşının sel olmasının ve kardeşliğe kem gözlerle bakılmasının istendiğini söyledi.

“Allahın izniyle bu millet bu illete bu hainliğe en önemli ilacıyla, kökünden kurutan ilacıyla cevap verecek . O da birlik, beraberlik, k kardeşlik ve dayanışmadır. Biz kolkola ve gönül gönüle oldukça, Türk-Kürt, Alevi-Sünni bütün güzellikleriyle el ele oldukça bunlar kahrolacak, yok olup gidecek” diyen Zeybekci, şöyle devam etti:

“Bunun ilacı bu. Biz biliyoruz. Bunlarınr ilacının bu olduğunu, bunların bu panzehire ne kadar düşman olduğunu biliyoruz. Bu operasyonlar sonuna kadar devam edecek, durmayacak. Bunların elebaşları dünyanın neresine giderse gitsin bulunup, masum kanların hesabı soruluncaya kadar devam edecek. İnleri başlarına yıkılacak, dünya başlarına yıkılacak.”

AK PARTİ YENİDEN ŞAHLANACAK
1 Kasım’da yapılacak erken genel seçime de değinen Bakan Zeybekci, “Yenilenen seçimlerde AK Parti yeniden bir doğuşunu, yeniden bir şahlanışını, üzerindeki tozları silkeleyerek gümbür gümbür bir şahlanış sergilecektir. Allahın izniyle 1 Kasım seçimlerinden muhteşem bir zaferle çıkacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı