REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den saldırıya kınama

Zeybekci’den saldırıya kınama

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Sultanahmet saldırısını kınadı, “Bu yalnızca bir terör saldırısı değildir. Bu hızla büyüyen Türkiye’ye yönelik bir saldırıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2016 Çarşamba, 09:34

İstanbul’da Sultanahmet Meydanı’ndaki hain saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, “Ailelerinin acılarını paylaşırken, terörü lanetliyoruz. Hangi ırk, inanç, devlet, millet ve dilden olursa olsun insanların döktüğü gözyaşını, insanlığın acısı olarak bilip sahiplenen milletimize de geçmiş olsun” dedi.

Bu saldırının çok farklı olduğunu belirten Zeybekci, “Çünkü, doğrudan yabancılara yani turistlere ve görünen o ki özellikle de Almanlar’a yapıldı. Onları katlederken hedeflenen ise Türk turizmi ve ekonomisini de baltalamak. O nedenle, sadece bir terör saldırısı ya da canlı bombanın kendini patlatması değil. Öyle de görülmemeli! Bu, kana susamış bir militanın gözünü karartıp yaptığı eylemden daha çok DEAŞ ve benzeri terör örgütlerini kullanarak karanlık emellerine ulaşmaya çalışanların hızla büyüyen Türkiye’ye yönelik saldırısıdır. Böylelikle ülkemizin uluslar arası güvenilirliğinin sarsılması, istikrarının bozulması ve ekonomisinin kötüleşmesinin hedeflendiği aşikardır. Milletimiz, bunun karşısında her zamankinden daha fazla bir ve beraber durmalı. Yarınlarını ipotek altına almaya çalışanlara fırsat tanımamalı. Bu hain hastalığın tedavisi, toplumun tüm kesimlerinin bir ve beraber olması, ülkemizdeki kardeşliğe kastedenlere aman vermemesidir. Onun için inadına kardeşliğimizi artırmalı, birbirimize daha sıkı sarılmalıyız” dedi.

Bu tür hain saldırıların, Türkiye’yi yükselen değer, lider Türkiye idealinden alıkoyamayacağını ifade eden Zeybekci, “Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı