REKLAMI GEÇ

Zeybekci’ye kutlama mesajı yağdı

Zeybekci’ye kutlama mesajı yağdı

Ekonomi Bakanlığı koltuğuna altı ay aradan sonra yeniden oturan Nihat Zeybekci’ye kutlama mesajı yağdı. Mesajlarda, Zeybekci’nin yeniden bakan olmasının Denizli’ye yararlı sonuçlar getireceği vurgulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 15:00

Ahmet Davutoğlu başkanlığında 1 Kasım seçimlerinden sonra kurulan 64. hükümetin bakanlar kurulunda yer almayan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin, Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. hükümette Ekonomi Bakanlığı koltuğuna yeniden oturaması AK Parti çevrelerinde ve iş dünyasında sevinç yarattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve sivil toplum kuruluşlarından Zeybekci’ye kutlama mesajları gönderilerek, başarı dilekleri iletildi.

ZOLAN, TWİTTER ÜZERİNDEN KUTLADI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeybekci’yi twitter hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Zolan, “65. Hükümette Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenen Sayın Nihat Zeybekci’yi canı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” paylaşımında bulundu.

KEÇECİ: MUTLU OLDUK
“Ekonomi Bakanlığına yeniden Denizli milletvekilimiz Nihat Zeybekci’nin seçilmesinden dolayı mutlu olduk” diyen Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Zeybekci’nin daha önce aynı görevde bulunduğunu anımsatarak, edindiği deneyimle daha başarılı işler yapacağını, yatırımcı bir bakanın Denizli’den olmasının Denizli ve bölgeye avantaj getireceğini belirtti.

Keçeci, Sema Ramazanoğlu’nun da MKYK’da bulunmasının Denizli için önemli bir güç olacağını, Denizli adına iktidar partisinden çıkacak kararların Ramazanoğlu tarafından takip edileceğini sözlerine ekledi.

KOCASERT: İÇİMİZDEN BİRİ
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Ekonomi Bakanlığına Nihat Zeybekci’nin gelmesinin sevinç ve coşkusunu yaşadıklarını ifade ederek, “İlk dönem bakanlık görevine atandığı zaman demiştik ki; Sayın ZEYBEKCİ’nin Bakanlığı, Denizli için bir değil iki defa şans. Denizlili olmasının ötesinde, ihracatçı kimliği ile de Sayın Zeybekci’nin hem ülkemize hem de Denizli’mize önemli mesafeler aldıracak politikalar üreteceğinden eminiz. İhracatçının yaşadıklarını, sorunlarını bilen içimizden birisi olarak Sayın Zeybekci’nin, Ekonomi Bakanlığı görevine gelmesinin ihracat camiası tarafından da memnuniyetle karşılandığını ifade etmek isterim” dedi.

FİLİZ: SİYASET UZUN SOLUKLUDUR
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 65. hükümetin Ekonomi Bakanı olarak tekrar Türkiye Ekonomisinin dümenine geçtiğini kaydederek, “Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur. Denizli Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci, kısa bir dinlenme molasının ardından kaldığı yerden hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katmak üzere Ekonomi Bakanımız olarak görevinin başına geri dönmüştür. Bakanımızın ve 65. hükümetin millet ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘Denizli hak ettiğini alacak’ diyerek, Denizli’nin lider şehir konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Bakanımız Zeybekci, Denizli’nin siyasetteki yeri olan birinci masada yer almasını devam ettirmektedir” diye konuştu.

Yorumlar

YAŞAR TAŞLICALI   -  Bağlantı 24 Mayıs 2016, 16:05

Sayın bakanımıza ve denizlimize hayırlı olsun. En büyük yardımcımız Allah yar ve yardımcısı olsun. 1 Kasımda Nihat ZEYBEKÇİ yide yediler diyenler çatlasın. İnşaalah bir gün Türk usulü Başkanlığı da refandumla geçirmeyi Allah ım bize nasip etsin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı