REKLAMI GEÇ

“50 yılın en zor seçimini atlattık”

“50 yılın en zor seçimini atlattık”

Ak Parti Denizli İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimlerin ardından ilk Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuşmasında 50 yılın en zor seçimini atlattıklarını ve zaferle çıktıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2014 Pazar, 17:35

AK Parti Mayıs Ayı Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleridenizli-ak-parti-danisma-kurulu-toplantisi-ic Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, AK Partili belediye başkanları ile partililer katıldı.

“53 YIL ÖNCEKİ AYNI YALAN”
Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Danışma Kurulu Toplantı’nda yaptığı konuşmasında, bakan ve bakan çocuklarının da adının karıştığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinerek, “53 yıl önce ‘Başbakan Menderes ve arkadaşları 12 uçak dolusu altınla yurtdışına kaçarken yakalandı’ diye haberler çıktı. Yarabbi sen ne büyüksün aynı yalanı döne döne söyletiyorsun 53 sene sonra. Değişiklik olsun artık kendinize başka yalan bulun. Bu yalanları bile gözlerini kırpmadan söylediler” dedi.

“50 YILIN EN ZOR SEÇİMİNİ ATLATTIK”
30 Mart yerel seçimin son 50 yılın en zor seçimi olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuşmasında şunları söyledi: “ Zor bir seçim atlattık ve bizim için büyük zaferle sonuçlandı. Seçim hazırlıklarınadenizli-ak-parti-danisma-kurulu-toplantisi-ic-1 6 ay öncesinde başladık. 360 köyümüzü ve 68 beldemizi ziyaret ettik. 30 Mart akşamı ise büyük bir zafer kazandık. Seçim çalışmalarında birbirine benzemeyenler yan yana gelemeye çalışmıştır. Yapıları uymayan düne kadar farklı bakışları olan sırf hedefe gitmek için her yol meşrudur diyen düşünceler bir araya gelmeye çalıştı. Değişik zihniyetler ittifak yapmaya çalışmıştır ancak milletiz AK Parti ile ittifak yapmıştır. Bundan sonra Denizli’de ne varsa tüm ilçelerde de o olacak. ”

İl Başkanı Avni Örki, 3 ay sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yaparak, “Parti için durmak yok, yorulduk demek yok” seçim startını verdi.

Açılış konuşmalarının ardından AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Yorumlar

Ali osman   -  Bağlantı 5 Mayıs 2014, 00:08

Sayın bakanım çok değerli milet vekilleri ve denizli belediye başkanım inanın hiç yorulmadık aksine zevk aldık il başkanımızında dediği gibi durmak yok yola devam inşallah zaferle ve anlımızın akıyla cumhur başkanımızıda seçeceğiz saygılar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı