REKLAMI GEÇ

Zolan: Gitmediğimiz yer kalmayacak

Zolan: Gitmediğimiz yer kalmayacak

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, ışığı yanan her binanın kapısını çalıp vatandaşa hal hatır soracaklarını, Denizli’de adım atmadık ve girilmedik yer bırakmayacaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2014 Çarşamba, 14:02

Büyükşehir bilgilendirme toplantıları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Zolan bu kez durağı Sarayköy ilçesi oldu. İlçeye bağlı Yeşilyurt, Kumluca, Acısu, Yakakurt, Tırkaz, Tekke, Karakıran, Hasköy ve Kabaağaç köylerine giden Başkan Zolan, böylece Sarayköy’e bağlı tüm yerleşim birimlerini ziyaret etmiş oldu.

BİR YILDIR YOLLARDAYIZ
AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Özbaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşlara seslen Zolan, “Yaklaşık bir yıl önce çıktığımız büyükşehir bilgilendirme toplantıları kapsamında hedefimiz Denizli’nin 18 ilçesine bağlı 68 belde ve 360 köye gitmekti. Bu hedefi gerçekleştirmek için bir yıldır yollardayız. Denizli’de gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacağız. Nerede bir ışık görsek kapısını çalacak vatandaşlarımızın halini hatırını soracak, dertlerine ortak olacak, büyükşehirin kazanımlarını anlatacağız. Büyükşehirin getirdiği imkanlarla şehir merkezinde ne varsa, ilçelerimizde de köylerimizde de o güzelliklerin olacağını insanımıza anlatmamız gerek. Bunun için yollardayız” dedi.

SARAYKÖY’ÜN AYRI BİR ÖNEMİ VAR
Sarayköy’e bağlı tüm belde ve köyleri ziyaret ettiklerini, gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını dile getiren Başkan Zolan, “Büyükşehir Bbilgilendirme toplantıları kapsamında bu ziyaretimiz Sarayköy’e gerçekleştirdiğimiz üçüncü ziyaretimiz. Sarayköy’ün benim için ayrı bir önemi var. Eşim de buralıdır. Gün boyunca bize gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. Sıcak ilgilerini esirgemeyen, bu keyfi bize yaşatan tüm Sarayköylü dostlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehiri anlatmaya, ihtiyaçları yerinde görmeye geldik. İyi ki gelmişiz. Sarayköylülerimizin beklentileri büyüktür. Merak etmeyin tüm beklentilerinizi öncelik sırasına göre yerine getireceğiz. Büyükşehirle birlikte Denizli kazanacak, Sarayköy kazanacak. Her defasında biz son derece sıcak karşılayan Sarayköylü vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

DEĞİŞİM YAŞANACAK
Büyükşehir’in getirileri ile birlikte özellikle belde ve köylerde inanılmaz bir değişim yaşanacağına kaydeden Başkan Osman Zolan sözlerini şöyle tamamladı:
“Büyükşehirle en çok belde ve köylerimiz kazanacak. Yasa gereği Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin mahalle statüsü kazanan belde ve köylere bütçelerin en az yüzde 10’u kadar her yıl yatırım yapmak zorunda. Bu kaynakla yapılan hizmetler burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlayacak. Bu hizmetler şehirlere olan göçün önüne geçecek. Birkaç yıl sonra eminim ki tersine göçler yaşanacak. Kent merkezinde var olan güzelliklerin belde ve köylerinde olduğunu gören vatandaşlarımız buralara tekrar gelecek burada yaşayan vatandaşlarımız ise şehirlere gitmek istemeyecek. Biz herkes yaşadığı yerde mutlu olsun istiyoruz. Bunu da başaracak inançtayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı