REKLAMI GEÇ

17 Aralık’ta CHP’liler Çınar Meydanı’nda olacak

17 Aralık’ta CHP’liler Çınar Meydanı’nda olacak

CHP Denizli İl Örgütü, 17 Aralık Operasyonu’nun yıldönümünde Delikliçınar Meydanı’na çıkacak. İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, partililere “sizleri meydana bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2014 Pazar, 14:22

CHP Pamukkale İlçe Örgütü, “Güçlü CHP, Güçlü Demokrasi, Güçle Türkiye” sloganı ile dayanışma kahvaltısı düzenledi. Twenty 20 Düğün Salonu’ndakikahvaltıya, CHP il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri ile milletvekili aday adayları Ali Rıze Ertemür, Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan, Melike Basmacı, Nadi Kılıçaslan, Selahattin Koçdemir, Adil Demir, Ömer Yurtseven, Sultan Beyazıt Kavutçu ve Mehmet Ali Orpak katıldı.

denizli-chp-pamukkale-ilce-orgutu-ic-1

TABU’DAN TEŞEKKÜR
Birlik ve dayanışma kahvaltısına katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, “Bu heyecan bizi 2015 genel seçimlerinde iktidara taşır” dedi.

“CHP’Yİ ELEŞTİRME HASTALIĞINDAN VAZGEÇİN”
CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ise, kamuoyunda iki CHP algısı bulunduğunu söyleyerek, “Biri sürekli eleştiren, diğeri ise iktidar olmaya odaklanan CHP.  İktidar için çalışan CHP’liler, diğerlerini susturmalı.  CHP’yi eleştirme hastalığından biran önce kurtulmalığız. Bizim tek hedefimiz, 2015 Haziran’ında iktidar olmak” diye konuştu.

denizli-chp-pamukkale-ilce-orgutu-ic-2

17 ARALIK ÇAĞRISI
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operayonunun yıldönümünde Delikliçınar Meydanı’nda olacaklarını kaydeden Çavuşoğlu, yolsuzluk ve hırsızlıkları unutturmayacaklarını belirtti. Çavuşoğlu, partililere “17 Aralık’ı unutmadığımızı ve bunun hesabının sorulacağını hatırlatmamız gerek. O nedenle 17 Aralık’ta tüm partilileri Çınar Meydanı’na bekliyorum. Burada katıldığınız gibi, hatta yanınıza bir iki kişi daha alarak gelin” çağrısında bulundu.

denizli-chp-pamukkale-ilce-orgutu-ic-3

ANADOLU ROCK KONSERİ İLE COŞTULAR
Bu arada sanatçı Hurşit Türkay Çakır, Anadolu rock şarkılarıyla kahvaltıya katılanlara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı