REKLAMI GEÇ

29 Mart’ta belediye halkın olacak

29 Mart’ta belediye halkın olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, 29 Mart’ta Denizli Belediyesi’nin ‘halkın belediyesi’ olacağını belirterek “Çağdaş Denizli’nin temellerini halkımız ile birlikte atacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Seçim çalışması için gittiği Servergazi Beldesi’nde kalabalık tarafından karşılanan Ataman, vatandaşların yoğun ilgisi karşısında büyük moral buldu. Servergazi Pazaryeri’nde üreticilerle ve esnaf ile bir araya gelen Hüsamettin Ataman, sorunlarını dinlediği vatandaşlara iş başına gelmeleri halinde uygulayacakları çözüm önerilerini sıraladı. Belediyeyi Denizli’de yaşayan tüm kesimlerin katılımıyla birlikte yöneteceklerini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ataman “Yeni yönetim, kentte yaşayan 500 bin insanın ortak sesi gibi hareket edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Hüsamettin Ataman Belkon, Umutkentler, 800. Yüzyıl Sitesi ve Aktepe’deki TOKİ konutlarında yaşayan binlerce insanın sorunlarının, kendilerine ulaşan istekler doğrultusunda çözüleceğini dile getirerek, “Örneğin Belkon ve Umutkentler’de oturan üyelerin paraları ile alınan arsalar, Denizli Belediyesi tarafından satılmak isteniyor. Biz, halkın malı olan bu arsaları kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, bu arada Akkale Beldesi’nde yurttaşlarla görüştü. Burada esnafı ziyaret eden Ataman, vatandaşlarla yaptığı toplantıda, seçimi kazanmaları halinde 29 Mart’tan sonra haklarını kaybeden 13 belde ve 9 köye referandum sandığı koyacakları sözünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı