REKLAMI GEÇ

“30 Mart, zaferimizin tarihe yazıldığı gün olacak”

“30 Mart, zaferimizin tarihe yazıldığı gün olacak”

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Karahayıt Belediye Başkanı olan İbrahim Vural, Kayıhan Mahallesi’nde seçmenleriyle buluştu. İktidar yürüyüşünde kendisine ve ekibine destek isteyen Vural’a ilgi büyüktü.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2014 Salı, 10:03

DENİZLİHABER

Karahayıt Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, son zamanlarda yoğunlaştırdığı seçim çalışmalarıyla dikkat çekti. Seçim bölgesinde ziyaret etmediği nokta bırakmak istemediğini belirten İbrahim Vural, bugün de Kayıhan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Semtin pazaryerini, kahvehanelerini ve işyerlerini dolaşarak, bölge sakinleriyle görüşen Başkan Vural, seçmenlerinden destek sözü aldı. Seçim gezisi sırasında Futsal turnuvasından birinci olarak çıkıp, altın madalya almaya hak kazanan genç kızlarla karşılaşan Başkan Vural, gençlerle gurur duyduğunu belirterek başarılarının devamı diledi.

Başkan Vural ayrıca, yönetime geldikleri zaman gençlere tanınan sportif imkanları iyileştirerek devam ettireceğini, sadece gençlere değil ruhu genç olan herkesi spora özendirici çalışmalar içinde olacağını söyledi.

Kayıhan Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde konuşan Başkan Vural, seçim çalışmalarından oldukça memnun olduğunu, bu çalışmaların aralıksız devam edeceğinin altını çizdi.

denizli-chp-pamukkale-baskan-adayi-ibrahim-vural-ic

Başkan Vural sözlerine şöyle devam etti. ‘Biz bugüne kadar gezilmedik cadde, dokunmadık vatandaşımız kalmayacak diyerek yola çıktık. Ben ve ekibim bu konuda halkımızdan aldığımız destekle yorulmadan çalışıyoruz. Herkese elimizi uzatıyor, herkesten destek istiyoruz. Yurttaşlarımız da uzattığımız eli hiçbir zaman boş bırakmıyor. Gösterdikleri ilgi ve sevgi çalışmalarımızda yüksek motive yaratıyor’ dedi.

Başkan Vural ayrıca ‘30 Mart akşamı bizim günümüz, zaferimizin tarihe yazıldığı gün olarak anılacaktır’ sözlerini yineleyerek, çalışmalara katılan tüm partililere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı