REKLAMI GEÇ

500 bin insanın sesi olacağız

500 bin insanın sesi olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, 29 Mart’ta halkın sadece belediye başkanını seçmeyeceğini, aynı zamanda Denizli’nin geleceğini belirleyeceğini söyledi. Ataman, hem siyasi hem de ekonomik açıdan son yılların en önemli seçimi için sandık başına gidileceğini belirterek, “Biz kentte yaşayan 500 bin insanın sesi olacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Seçim çalışmalarını Denizli Belediyesi’ni ziyaret ederek sürdüren CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, tüm birimlerde çalışan personel ile görüştü. Belediye’nin giriş katındaki su tahsilat servisinde bekleyen vatandaşlar ile de sohbet eden Ataman, burada su ücretleri ve abone bedelinin yüksek oluşuyla ilgili şikayetlerle karşılaştı. Doğalgaz kullanım zorunluluğuna da son vereceklerini belirten Ataman, gelen faturaların vatandaşın canını yaktığını söyledi.  

Ziyareti sırasında mevcut belediye binasının yıkılmayacağını dile getiren Ataman, “Belediye etrafında işyerleri yıkılacak korkusu olan esnafımız rahat olsun. Bizler Denizli Belediye binasını yıkmayacağız. Yeniden yapmak gibi bir lüksümüz de paramız da yok. Buraya harcanacak para ile halkımıza iş ve aş imkanı sunacağız” dedi.

Belediyede çalışan personele iş konusunda güvence veren Mimar Hüsamettin Ataman, seçimi kazanmaları halinde Denizli Belediyesi’nde bugüne kadar görülmeyen bir yönetim modeli oluşturacaklarını ve Türkiye’ye örnek gösterileceklerini savundu. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, kendisinin bir gönül adamı olduğunu, belediye personelini de aynı sevgi ile kucaklayacağını belirtti. Hüsamettin Ataman beraberindeki meclis üyesi adayları ile Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan’ı başkanlık makamında ziyaret etti. Ataman seçim kampanyalarının seviyeli bir şekilde sürmesi gerektiğini ve Denizli halkına en iyi hizmeti sunmanın temel amaç olduğunu söyledi.

Hüsamettin Ataman, Pamukkale Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göksel Kıter’in öykü kitabının tanıtım toplantısına katıldı. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zafer Sınık ve Prof. Dr. Zafer Aybek tarafından karşılanan Ataman “Yüreğime Fırtınalar Yaraşır” adlı öykü kitabını yazan Doç. Dr. Göksel Kıter’i ilk eseri için kutlayarak başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı