REKLAMI GEÇ

Açılışta gövde gösterisi

Açılışta gövde gösterisi

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, ilk seçim bürosunun açılışını Saltak Caddesi’nde yaptı. Belediye başkanı seçilmesi durumunda Denizli’de aç ve açıkta insan bırakmayacaklarını belirten Ataman, vatandaşlardan destek istedi. Ataman’ın seçim bürosunun açılışına, Denizli halkı da yoğun ilgi gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2009 Salı, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, ilk seçim bürosunu Saltak Caddesi’nde, Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında hizmete açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa, CHP İl Başkanı Ali Kavak, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, İşçi Partisi Denizli İl Başkanı Mustafa Güleç, Çetin Apa, Ali Marım ve partililerin yanı sıra, çok sayıda vatandaş da katıldı.

Açılışa, CHP’den Denizli Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak parti genel merkezi tarafından aday gösterilmeyen Çetin Apa’nın da katılması ve Ataman ile kucaklaşması dikkat çekti. İP İl Başkanı Güleç’in de açılışta hazır bulunması, İşçi Partisi’nin yerel seçimlerde CHP’ye destek vereceğinin bir göstergesiydi.

‘İşi ehline verelim’

Törenin açış konuşmasını yapan CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, 29 Mart’a kadar partilileri el ele omuz omuza olmaya çağırdı. Bartal, “Yerel seçimlerde Hüsamettin Ataman’ı destekleyelim işi ehline verelim” dedi. Bartal’ın ardından İl Başkanı Ali Kavak söz aldı. Ülkenin karanlık bir süreçten geçtiğini söyleyen CHP İl Başkanı Ali Kavak, “AKP, ülke yönetimine nasıl geldiyse öyle gidecek. Bunlar ülkeyi şeriatçı faşizmin egemenliği altına sokmak istiyorlar. Özelleştirme dediler, cumhuriyetin tüm kazanımlarını talan ettiler. 29 Mart’ta belediyeye CHP bayrağını diktiğimizde, öncelikle işsizliği önleyecek sosyal politikaları hayata geçireceğiz. Denizli’nin sorunlarını çözmek istiyorsanız, önce insanların karnını doyurmanız lazım. Ondan sonra projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. 29 Mart halkın bu iktidardan hesap sorduğu gün olacak. Denizli halkını soydurtmayacağız” diye konuştu.

‘Çok çalışmamız gerekiyor’

30 Mart sabahı Denizli halkına eziyet eden anlayışın gideceğini söyleyen CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, “29 Mart’ı, AKP’nin belediyelerde biteceği gün olarak nitelendiriyorum. 29 Mart’ta Denizli Belediyesi’nde yeni bir bayrak yeni bir anlayış dalgalanacak. Hasan Gönüllü, Ali Marım zamanında sergilenen ‘önce insan’ anlayışı, yeniden hakim olacak. Bunun için çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

‘Biz hazırız, desteğinizi istiyoruz’

Belediye başkanı seçilmesi durumunda Denizli’de aç ve açıkta insan bırakmayacaklarını söyleyen CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, “Bugün ülkemiz ekonomik krizden geçiyor.Bu krizde, yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor. Biz, belediye yönetimine geldiğimizde, sosyal demokrat politikalara ve sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Aç ve açıkta hiçbir insan kalmayacak. Kendini dev aynasında görenlerden olmayacağız. Halka tepeden bakan olmayacağız, onlarla ele el omuz omuza vererek çalışacağız.Tabakhane ile ilgili alınan kararı yok sayacağız. Tabakhaneyi gül bahçesine çevirme sözü veriyorum.Çınar, İlbadı, Şirinköy ve Binevler projelerini, önce halkın onayını alarak hayata geçireceğiz. Halkın onayının olmadığı hiçbir projeye imza atmayacağız. Son yıllarda halk, Denizli Belediyesi’ni evi değil, bir diktatörlük binası olarak görüyordu. Biz iş başına geldiğimizde, hemşehri belediyecilik anlayışını yeniden getirteceğiz. Önemli projelerle geliyorum. Bu 2 aylık süreçte, projelerimizi kapı kapı dolaşarak Denizli halkıyla paylaşacağız. Denizli yeniden ‘çınarlar ve pınarlar kenti’ olacak. Denizli, son yıllarda üreten değil, tüketen bir şehir haline geldi. Biz hayata geçireceğimiz projelerle bu kenti yeniden üreten kent haline sokacağız. Denizli’ye yakışır bir kültür merkezi yapacağız.Biz hazırız ve desteğinizi istiyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından, seçim bürosunun açılışı Ertemur, Kavak, Bartal ve Güleç tarafından yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı