REKLAMI GEÇ

13 yıl sonra 2. adamlığa doğru

13 yıl sonra 2. adamlığa doğru

CHP 2 günlük olağan kurultayında bugün 60 kişilik parti meclisini seçecek. Bir süredir konuşulan Adnan Keskin’in önce parti meclisine ardından da MYK’ya gireceğine dair söylentiler kongre kulislerinde de ağırlık kazandı. Keskin, sabahın erken saatlerinde Matkap ile birlikte Kılıçdarnoğlu’nun evindeydi.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2012 Çarşamba, 12:28

1995-1999 yılları arasında dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’dan sonra en yetkin ismiydi. Parti Genel Sekreteri sıfatıyla hükümet ortağı CHP’de tüm örgütlerin sorumluluğunu üstlenen Adnan Keskin için CHP olağan kurultayı bam başka bir anlam kazanıyor. Çünkü parti içi kulislerde, Adnan Keskin’in ’da önce parti meclisine ardından da MYK’ya girmesine kezsin gözüyle bakılıyor.

Keskin’in partide 2. Adam olacağına dair işaret ise, kulislerde konuşulan ortak noktanın örgütten sorumlu genel başkan yardımcısı olacağına dair iddialar. CHP’ye yakın medya organlarında da parti meclisine dair ilk sızan isimlerin başında Adnan Keskin yer alıyor.

Gerçek Gündem Gazetesi, Keskin’in sabah Nihat Matkap ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun evine gittiğini duyurdu. Söz konusu gazete bir süredir Keskin’in Genel Başkan Yardımcısı olabileceğine dair haberlere de yer veriyor.

Yorumlar

zeynel kan   -  Bağlantı 4 Ağustos 2012, 14:06

yaşı 70 geçmiş medet umuyorlar bu ülkede 65 yaşından sonra devlet adam çalıştırmıyor. CHP hiç bu işi yapacak partili yok mu vah Chp’nin haline birde İktidar ve ülkeye yönetmeye talipler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı