REKLAMI GEÇ

Adnan Keskin hayat kurtardı

Adnan Keskin hayat kurtardı

CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, CHP Genel Merkezi’nin 7. katından atlayarak intihar etmek isteyen bir kişiyi, ikna ederek intihar etmekten vazgeçirdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2010 Cuma, 18:31

CHP Genel Merkezi’nde, öğle saatlerinde intihar etmek için 7. kata çıkan ve balkondan aşağıya doğru sarkarak intihar girişiminde bulunan, 45 yaşındaki Zekeriya B.’yi intihar etmekten, CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin vazgeçirdi.

Partililer Zekeriya B.’yi inmeye ikna edemeyince, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Genel Merkeze gelen itfaiye ekipleri olası bir atlamaya karşın branda açarken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Partililer ve polis ekipleri, Zekeriya B’yi ikna etmek için uğraştı ama başaramadı. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın gelmesini isteyen Zekeriya B., CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin’in gelmesiyle yumuşadı. Keskin ile kısa süre konuşan Zekeriya B. sonra ikna olarak korkuluklardan indi. Keskin tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirilen Zekeriya B., parti binasına götürülürken içeriye de sağlık ekipleri girdi. Zekeriya B.’nin sağlık durumunu kontrol eden ekipler daha sonra parti binasından ayrıldı. Polis ekipleri ifadesini almak üzere Zekeriya B.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Zekeriya B. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Erzurum’da oturan Zekeriya B.’nin birçok yerde taşeronluk yaptığı ve bu işlerden alacağını alamadığı için bunalıma girdiği öğrenildi. Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığı’na da dilekçe ile alacaklarının tahsisi için başvurduğu öğrenilen Zekeriya B.’nin CHP üyesi olduğu ve bir dönem CHP Erzurum İl Başkanlığı için aday olduğu da öğrenildi.

Zekeriya B.’yi ikna ederek indiren CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, Zekeriya B.’nin çok iyi bir partili olduğunu belirterek, “Yılardır kendisini tanırım, hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir partili. Yaptığı işlerde alacaklarını tahsil edememiş. Bu nedenle sıkıntıya girmiş. Başvurduğu hiçbir yerde de cevap alamayınca sesini duyurmak için böyle bir girişimde bulunmuş. Kendisiyle konuştum, yıllardır tanışırız. İkna ettim ve aşağıya indi. Sıkıntıları konusunda kendisine yardımcı olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı