REKLAMI GEÇ

Akakça seçim bürosunu açtı

Akakça seçim bürosunu açtı

CHP Beyağaç Belediye Başkan Adayı Akakça, Beyağaç’ta seçim bürosunu açtı.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Akakça’nın büro açılış törenine, CHP İl Teşkilatı adına CHP İl Başkanı Ali Kavak, İl Sekreteri Adalet Dingil, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Çimse İş Sendikası Denizli Şube Başkanı, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ni temsilen yönetim kurulu üyeleri ve bazı mimarlar ile Beyağaç İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Duran Demir, CHP Beyağaç İlçe Teşkilatı, çevre köylerden gelen partililer ile Beyağaçlılar katıldı.

CHP İl Başkanı Ali Kavak, “AKP iktidarı ve onun Beyağaç’taki temsilcileri olan belediye yönetimi, İl Genel Meclisi üyeleri ve merkezi idarenin yetkilileri, Beyağaç için çalışmadılar” dedi. Kavak, merkezi idare olarak AKP hükümetinin seçim kaybetme telaşına düşü, paket dağıtımına hız verdiğini, kış ortasında elektriksiz evlere beyaz eşya dağıttığını son olarak ‘bize oy vermezseniz iş yapamazsınız’şantajına başladığını belirterek bundan sonra bu tehditlerin işe yaramayacağını söyledi. Kavak, “Tüm ülkede halkımız iktidar partisi adaylarına oy vermeyerek onlara gereken dersi verecek. Sizler de burada CHP adayına destek vererek iktidara uyarınızı yapın tepkinizi gösterin” dedi.

CHP Beyağaç Belediye Başkan Adayı Zeki Akakça, Beyağaç’ın sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini söyledi. Akakça, “İyi bir ekip kurdum. Belediyecilik tecrübem ve bilgim ile bürokratik deneyimlerimi, ilçemin geleceği için kullanacağıma söz verdim. Söz verdim; çünkü Beyağaç hizmete aç bir yöre, çünkü Beyağaç hizmete layık bir ilçe… Söz verdim, sözünü unutanlardan olmayacağım” dedi.

Akakça, “Bizler Beyağaç’ı yolun bittiği yer olmaktan, çıkmaz yolun ucu konumundan çıkaracağız. Onlarca yıldır yapılmayan ilçemizin önünü sahile ve özellikle Muğla yönüne açacak olan Beyağaç – Muğla yolunu mutlaka açıp asfaltlatacağız. Bizimle birlikte Beyağaç’ın suya hasret toprakları suya kavuşacak, yıllarca sulu tarımın yapıldığı bu topraklardan bereket fışkıracak. Beyağaç eski güzel günlerine geri dönecek. İşsizlikle kıvranan ilçe gençlerimize iş alanı yaratmak için özellikle AB fonları, Dünya Bankası kaynakları ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonları’ndan finanse edilecek projelerle iş alanı yaratıp Beyağaç’ın geleceğine yön vereceğiz” diye konuştu.

İktidar partisinden belediye başkanı olmanın ne kadar işe yaradığını, Beyağaçlılar’ın geçen 5 yılda gördüklerini söyleyen Akakça, “Ne belediye olarak ilçemize bir yatırım yapıp sorunları çözdüler ne il genel meclisi üyeleri vasıtasıyla iş yaptılar ne de iktidarın imkanlarından Beyağaç’ı yararlandırdılar. İktidar partisinden olmak iş yapmak anlamına gelmiyor. Şimdi iktidar partisinden belediye başkanı adayı olarak ortaya çıkıp ilçeye hizmet getireceğini söyleyenlere soruyoruz: Siz zaten son 7-8 yıldır ilçe başkanı ve iktidarın temsilcisi değil miydiniz? Niçin yapmadınız da şimdi vaatlerde bulunup halkı aldatmaya çalışıyorsunuz?

Biz yalanla, talanla ve asılsız vaatlerle yandaş ve çevremize rant sağlamaya çalışmıyoruz. Ne bugün ne yarın kendimiz için çalışmayacağız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Beyağaç’a karşılıksız hizmet etmeye talibiz. Beyağaç hizmete layıktır, Beyağaç’a hizmet bizim işimiz, Beyağaç bizimle gülecektir. Oylarınızı bize verin. Önce insan, önce halk şiarıyla politika ve hizmet için CHP’yi seçin. Tercihiniz geleceğinizdir. Yetkim olmadan ve hiç kimseden yardım almadan memleketim için yaptıklarım, bundan sonra yetki alınca yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı