REKLAMI GEÇ

“AKLINCA CHP’LİLERİ KANDIRDI”

“AKLINCA CHP’LİLERİ KANDIRDI”

CHP Acıpayam İlçe Başkanı Alev, CHP’den Acıpayam’a belediye başkanı seçilen, daha sonra CHP’den istifa ederek bir süre bağımsız çalışıp ardından AKP’ye kayıt için müracaat eden Hulusi Şevkan’a, 29 Mart seçimleri öncesinde AKP’den adaylık önerildiğini belirterek, “Aklınca CHP’lileri kandırdı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ekim 2011 Perşembe, 16:40

Bundan iki sene önce yapılan yerel seçimlerde, CHP’den Acıpayam’a belediye başkanı seçilen, 14 Mart 201’de de CHP’den istifa ederek bir süre bağımsız olarak belediye başkanlığı görevini sürdüren, geçtiğimiz hafta da AKP’ye kayıt için müracaatta bulunan Hulusi Şevkan ile ilgili olarak CHP Acıpayam İlçe Örgütü Başkanı Ömer Alev, il parti binasında basın toplantısı yaptı.

“EKİP ÇALIŞMASINDAN UZAK”
Acıpayam’da, yerel seçimleri yüzde 54 oyla kazandıklarını hatırlatan Alev, Şevkan’ı, ekip çalışmasından uzak olmakla, ortak aklı kullanmamakla, projeleri etüt ve plan aşamasına getirip ilgili birimlere taşıyamamakla, meclis üyelerinin sabırlı, saygılı ve özenli uyarılarını dikkate almamakla suçladı.

“HALKIMIZI UYUTMAYA ÇALIŞIYOR”
Şevkan’ın, Acıpayam halkına, seçim öncesi yapma sözü verdikleri birçok projeyi gerçekleştiremediğini iddia eden Alev, “Şevkan, 14 Mart 2011’de partimizden istifa ederek CHP örgütünü suçlamış, başarısızlığını örtmeye çalışmıştı. 6 ay bağımsız kalmasına rağmen yine üretici olamamış, şimdi yine ilçe yönetimini ve belediye meclis üyelerini suçlayarak ve AKP’ye geçerek halkımızı uyutmaya çalışmaktadır. 29 Mart seçimlerinden önce Nihat Zeybekci kendisine AKP’den adaylık önermişti: niçin o zaman kabul etmedi? Çünkü CHP tabanı daha güçlüydü. Aklınca CHP’lileri kandırdı” diye konuştu.

“AKP KENDİSİNİ KABUL EDECEK Mİ?”
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a, seçim döneminde yapılan propaganda çalışmalarındaki CD’leri tekrar izlemesini tavsiye eden CHP Acıpayam İlçe Örgütü Başkanı Ömer Alev, “2009-2010 Denetleme Kurulu Raporu, Kilit Taş Fabrikası ile ilgili meclis araştırma komisyonu raporu, temizlik şirketi ile ilgili meclis araştırma komisyonu raporu, bir işçinin 28 bin volt elektriğe kapılma kazası, imar uygulamaları ile ilgili olumsuzluklar… Bu kamburlarla AKP’ye geçmek istemesi, bir koruyucu şemsiyeye çok ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Bekleyip göreceğiz AKP kendisini kabul edecek mi?” dedi.

“HEKİMLİK GÖREVİNE GERİ DÖN”
Alev, Şevkan’a, acil servisteki hekimlik görevine geri dönmesi tavsiyesinde bulundu.

“GÖREVLER KAPASİTESİNİ AŞTI”
Alev, açıklamasının ardından basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, Şevkan’ın “İlçe örgütü kukla olmamı istiyordu. Bu durumda, hangi partide olursam olayım istifa ederdim. Çalışmama izin vermediler” yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine CHP Acıpayam İlçe Örgütü Başkanı Alev, CHP’nin projelerine öncelik istediklerini belirterek, “Arıtma tesisi yapımının hızlandırılmasını istemek, kent meydanı projesinin biran önce hayata geçirilmesini istemek gibi şeyler kendini engellemekse söyleyecek bir şey yok. Ama bu görevler Şevkan’ın kapasitesini aştı” dedi.

“ŞEVKAN HAKKINDA, 2 KONUDA SORUŞTURMA AÇILMASINA İZİN VERİLDİ”
Basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı’nın, Şevkan hakkında, 2 konuda soruşturma yapılmasına izin verdiğini de açıklayan Alev, Acıselsan’ın Acıpayam’a kazandırılması konusunda da Şevkan’ın vurdumduymaz davrandığını belirterek, “Şevkan’ın vurdumduymazlığı yüzünden Acıpayam 3 trilyon kaybetti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı