REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de devir teslim

CHP Merkezefendi’de devir teslim

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’ni kazanan Ali Osman Horzum, partide düzenlenen törenle görevi devraldı. Eski başkan Tolga Varlıker görevi yeni başkana devrederken, Horzum, “Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2019 Cumartesi, 16:01

Geçtiğimiz hafta CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’nde büyük heyecan yaşanmış, mevcut başkan Tolga Varlıker, Ali Osman Horzum ve Osman Saruhan kıyasıya bir mücadeleye girmişti.

Kayıtlı 417 delegeden 410’unun sandığa gittiği seçimleri 176 oy olan Ali Osman Horzum kazanmış, Tolga Varlıker 159, Osman Saruhan ise 75 oy almıştı.

PARTİDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Seçim sonuçlarının resmileşmesinin ardından bugün CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, yeni başkan Ali Osman Horzum, eski başkan Tolga Varlıker ile seçimlerin 3. adayı Osman Saruhan katıldı. Devir teslim törenine partililer yoğun ilgi gösterdi, CHP’lileri salon almadı.

VARLIKER: “İLÇENİN BAŞARISI SEÇİM KAZANMAKTIR
Görevi devreden İlçe Başkanı Tolga Varlıker, ilçe başkanının ve örgütün asıl görevinin ilçesinde seçim kazanmak olduğunu söyledi. Varlıker, “Bizler, önce 2 olan vekil sayısını 3’e çıkardık, daha sonra da 25 sene sonra Denizli merkezde seçim kazandık. Bu mutluluğu yaşayan ve yaşatan partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde ilçe başkanlığını teslim edeceğim Ali Osman Horzum ve ekibine sonsuz başarılar diliyorum. Ben ve ekibim sonuna kadar kendisinin yanındayım. Ne görev verilecekse sonuna kadar yapmaya hazırım” dedi.

HORZUM: “MERKEZEFENDİ’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Konuşmanın ardından CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, görevi devraldığı Tolga Varlıker ile seçimde yarıştığı Osman Saruhan’a çiçek sundu.

Törende davetlilere seslenen CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi’nde rütbenin değil görevin olduğunu belirtti. Delegelerin gerçekleştirilen bayrak yarışında görevi kendisine verdiğini ifade eden Horzum, bayrağı bir adım daha ileri götürmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını dile getirdi.

Başarının Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacağını belirten Horzum, “Bu yolda bir başarısızlık olacaksa, bilin ki şahsim Ali Osman Horzum’un başarısıdır. 1989 yılında adım attığım partide o günden bu yana tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tolga Varlıker başkanlığında kazanılan seçimi Büyükşehir ile taçlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ülkede büyük ekonomik sorunlar yaşandığını vurgulayan Horzum, “2018’de ekonomik sıkıntılar nedeniyle günde 8 vatandaşımız intihar ediyordu. 2019 yılında ise artık ailecek, toplu intiharların olduğu bir ülkede yaşadığımızın, hak, hukuk ve adaletin ayakların altına alındığı bir dönemin yaşandığının farkındayız. Bu dönemden çıkmak için tek başına Ali Osman Horzum ve 16 kişilik yönetimin gücünün yetmeyeceğini biliyoruz. Bu nedenle Merkezefendi’yi hep birlikte yöneteceğiz. Bizi yalnız bırakmayın. Kongrede de söylemiştim. Burada aday olan değerli kardeşlerimin birini sağımda, diğerini solumda göreceksiniz” dedi.

Devir teslim töreninin ardından Horzum, Varılker ve Saruhan, İlçe Başkanlığı makamında bir araya geldi, partililerin de katıldığı sohbet gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı