REKLAMI GEÇ

“Allah’a inandığım kadar hırsızlık yapıldığına inanıyorum”

“Allah’a inandığım kadar hırsızlık yapıldığına inanıyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, iktidara memleketinden sert eleştiriler yöneltti. İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Keskin, Başbakan’la oğlu arasındaki telefon görüşmelerine göndermede bulunarak, “Ben Allah’a inandığım kadar hırsızlık yapıldığına da inanıyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2014 Perşembe, 16:21

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, il başkanlığında çok sayıda partili ve belediye başkan adayları tarafından karşılandı. Basın mensuplarının karşısına geçen Keskin, her zamanki sert üslübuyla iktidara eleştiriler yöneltti. Keskin’in gündeminde son dönemde birbiri ardına ortaya çıkan ses kayıtları ve hükümete yönelik yolsuzluk suçlamaları vardı. 

Ak Parti iktidarının geride bıraktığı 11 yılı değerlendiren Keskin, “AKP insanlarımızın kutsal değerlerini inançlarını da sömürerek Türkiye’deki bütün yolsuzlukları Türkiye insanının gündeminden düşürme iddiasıyla toplumun karşısına çıkmıştır. İnsanlarımız bu taahhütlere inanmışlar, AKP’yi iş başına getirmişlerdir. Aradan 11 yıl geçtikten sonra bütün vaatlerin boş olduğu, siyaset üslubunun toplumu kaldırmaya yönelik olduğu, Allah’ın adını kullanarak kamu kaynaklarını kendi bireysel zenginliklerine aktararak varlıklarına varlık kattıkları artık itiraz götürmez şekilde ortaya çıkmıştır. 17 Aralık’ta başlayan operasyon buz dağının görünen kısmı idi. 17 Aralık’ta 4 bakanla soruşturma başlatılmış, bakan çocuklarıyla genişletilmiş, bakanlarla ilgili fezlekeler hazırlanmış, TBMM’ye gönderilmiştir. Emniyet ve Yargı teşkilatında yaptıkları ortadadır. Ama yapılanları örtmeye yetmemektedir. Her taraftan koku çıkmaya başlamış, yolsuzlukların başmimarının Tayyip Erdoğan olduğu bir kez daha gün ışığına çıkmıştır. Başbakan, oğluyla yaptığı konuşmaları içeren tapelerin montaj olduğunu ileri sürdü. Montaj kelimesinin anlamını bilmeden bu cümleyi kurduğunu tahmin ediyorum. Montaj olduğunu söylüyor ama konuşmalardaki seslerinin kendinin olmadığını iddia etmiyor. Şimdi Türkiye’deki siyasal iktidar meşruiyetini kaybetmiştir” dedi.

“HIRSIZLIK YAPILDIĞINA İNANIYORUM”
Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Keskin, iktidarın hırsızlık yaptığına inancını çarpıcı ifadelerle dile getirdi. Keskin, “Ben Başbakan’a komplo kurulduğu kanaatinde değilim. O Başbakan’ın kendi tezi… Ben Allah’a inandığım kadar hırsızlık yapıldığına inanıyorum. Eğer Başbakan dürüstse, bunların montaj olduğunu iddia ediyorsa o zaman yapılan konuşmaların resmi kayıtlarını çıkarır kamuoyuna sunar, herkes montaj olup olmadığını öğrenir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı