REKLAMI GEÇ

“Ampulü söndürmeden tatile çıkmayın”

22 Temmuz seçimlerine yaklaştıkça partilerdeki seçim hareketliliği de her geçen gün biraz daha artıyor. Kimi partiler karikatürlü afişler ile seçmenlerine ulaşmaya çalışırken, kimi partilerde ilginç broşürleri ve el ilanlarıyla seçmenlerine sesleniyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2007 Perşembe, 00:00

Partilerdeki seçim hareketliliği her geçen gün biraz daha artıyor. Milletvekili adayları seçmenlerine kendilerini yaptıkları geziler ve ziyaretler ile anlatmaya çalışırken, bir taraftan da ilginç afişler ve broşürler ile seçmenlerinin ilgisini çekmeye çalışıyor. MHP’nin karikatürlü afişlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi de hazırlattığı mizah dolu broşürle seçmenlerine sesleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından tatile gidecek seçmenlere yönelik hazırlanan broşürde “Ampulü Söndürmeden Tatile Çıkma” uyarısında bulunuyor. Mizah dolu bu broşürde yazının altında AKP’nin işareti olan ampul ve üzerinde çarpı şekli yer alıyor.

Yeni broşür hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Ümit Dizdaroğlu, “ CHP Genel Merkezi tarafından mizah dolu ve gerçekleri anlatan bir broşür hazırlandı. Gerçekten güzel bir broşür oldu. Tatile gidecek olan seçmenlerimize yönelik hazırlanan bu broşürde hem uyarıcı hem de seçimle ilgili güzel bir masaj verilmiş.”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı