REKLAMI GEÇ

Apa, zafere hazırlanıyor

Apa, zafere hazırlanıyor

CHP İl Binası’nda düzenlediği toplantıda Denizli Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Çetin Apa, “29 Mart gecesi Denizli Belediyesi’ni geri almış olacağım” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2008 Salı, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Denizli Belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim Çetin Apa oldu. Aday adaylık konusunda ismi daha önce de sıkça telaffuz edilen Apa, Cumhuriyet Halk Partisi İl Binası’nda düzenlediği toplantıda aday adaylığını ‘resmen’ açıkladı. Eşi Günnur ve kızı Öykü Apa’nın da desteğini alarak toplantıyı onlarla birlikte düzenleyen Apa, Mart ayında yapılacak yerel seçimler hakkında son derece iddialı söylemlerde bulundu. Parti yönetiminin seçim zaferine şimdiden inandığını belirten CHP Denizli Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Apa, “Zaferin inancı, CHP’de hep birlikte kenetlenmeyi getirmiş durumda. 29 Mart akşamı yine bu salonda birlikte olacağız. Bu salonda seçimi kazandığımızı görüp hep birlikte Çınar Meydanı’na yürüyeceğiz” diye konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

‘Güveni sağlayacağız’

Türkiye’nin, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik kriziyle karşı karşıya olduğunu söyleyen Çetin Apa, söylenenin aksine krizin ülke halkını teğet geçmeyeceğini, Denizli’yi ise yüreğinden vuracağını dile getirdi. Bu sıkıntılı dönemde işsiz, sıkıntılı hatta bunalımda olan insanlarla kuracakları ilişkilerde onların kendilerine güvenmelerini sağlayacaklarını söyleyen Apa, “Bizim yöneteceğimiz Denizli’de onlar daha güvende olacak. Denizli onlar için daha ucuz olacak. Denizli, belediye hizmetlerinde Türkiye’nin en ucuz şehri olacak” dedi.

‘Artık sömüremeyeceksiniz’

Denizli’yi yöneten AKP iktidarına seslenen Başkan Aday Adayı Apa, “5 yıldır Denizli halkını unuttunuz. Denizli’yi borç batağına soktunuz. Üretmeden tüketmeye alıştırdınız. Unutmayın ki bu halk, cevabını tek bir yerde verir, sandıkta! Halk, 50 yıldır oy vererek birçok partiyi iktidara getirmiş, ancak geri aldığı oylarla da birçok partiyi iktidardan indirmiştir. Allah şahidimdir ki, her şeyini sömürdüğünüz, her nimetinden doyasıya yararlandığınız Denizli’yi, gerçek sahibi Denizli halkına geri vereceğiz. Buradan herkese sesleniyorum. 29 Mart akşamı Denizli Belediyesi’ni geri alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı