REKLAMI GEÇ

ASTAŞ arazisi ile ilgili rant iddiası

ASTAŞ arazisi ile ilgili rant iddiası

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar, kapatılan İl Özel İdaresi’nin de ortağı olduğu Azim Civata’nın tartışmalı bir şekilde satılan Hallaçlar’daki arazisi ilgili şok bir iddiada bulundu. Çapar, “Orası ile ilgili de rant hesapları var. Yakında Merkezefendi ve Büyükşehir meclislerine gelecek. Şimdilik bu kadarını söylüyorum” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 15:43

ic-1CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına atanan Sedat Demirci’ye CHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclis grubu üyeleri “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.. Ziyarette konuşan CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bekir Çapar, Göveçlik Mahallesi Araplar Çubuğu mevkisindeki Göveçlik İplik Fabrikası’nın 98 bin metrekarelik arazisinde kat yüksekliğini 2’den 8’e çıkaran imar değişikliğinin ardından şok bir iddia daha ortaya attı. 

İl Özel idaresi’nin de ortağı olduğu Azim Civata’nın (ASTAŞ) arazisi 2007 yılında Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından hazırlanan değer tespit raporunda, 61 milyon 825 bin TL değer biçilen ASTAŞ arsaları, 13 Nisan 2013 tarihinde 7 milyon dolara YEDEKS’e satılmıştı.
Çapar, bu arazi ile ilgili de rant amaçlı imar düzenlemeleri yapılacağını iddia etti. Çapar, “ASTAŞ’ın arazileri ile ilgili imar düzenlemeleri yakında Merkezefendi ve Büyükşehir Belediye Meclislerinin gündemine gelecek. Şimdilik bu kadarını söylüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı