REKLAMI GEÇ

Ataman, Karşıyaka’yı fethetti!

Ataman, Karşıyaka’yı fethetti!

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, 3. seçim bürosunu, Karşıyaka’da açtı. Ataman ve beraberindeki heyet, Karşıyaka’da coşkuyla karşılandı. Ataman, tören alanına ‘Başkan sensin, hayırlı olsun’ sloganları eşliğinde geldi.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Karşıyaka’da seçim bürosu açan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman ile CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, CHP İl Başkanı Ali Kavak ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış alanına, ‘Başkan sensin, hayırlı olsun’ sloganları eşliğinde gelen Başkan Adayı Ataman, Karşıyakalılara semtin sorunlarını birlikte çözme sözü verdi. Miting havasında gerçekleştirilen açılışta konuşan Vekil Ertemur ve İl Başkanı Kavak, adaletsiz bir şekilde uygulanan TOKİ projelerini eleştirdi.

Atman, seçim bürosunun açılışından önce halka hitap etti. İmar planı kararları veya belediyelerin diğer kararlarının, halkın mutlu olması için alınması gerektiğini söyleyen Ataman, halkın yararına olmayan ve halk tarafından benimsenmeyen kararların, uygulama aşamasında büyük sorunlarla karşılaşabileceğini söyledi. Kendi başkanlık döneminde Denizlililerin, Denizli ile ilgili karar ve uygulamalara etkin katılımı için gereken tüm önlemlerin alınacağını söyleyen Ataman, mahalle sakinlerine evlerinin yıkılmaması sözünü verdi. Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman’ın konuşması, alkış ve sloganlarla sık sık kesildi. Kendisine dokunmak, derdini anlatmak isteyen mahalle sakinlerinin oluşturduğu izdiham nedeniyle bir sandalye üzerine çıkıp, konuşmasını bu şekilde tamamlayan Ataman, açılış alanından ayrılmadan önce tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Ataman’ın bu sıcak ve samimi tavırları beğeniyle karşılandı.

‘5 yılda elinize ne geçti?’

Denizli Belediyesi’nin görevde bulunduğu beş yıllık süre içerisinde Karşıyaka’ya hiçbir yatırım yapmadığını söyleyen CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, TOKİ konutlarıyla halkın gözünün boyanmaya çalışıldığını dile getirdi. Ertemur, “Eğer memnunsanız, bu şekilde yaşamaya devam edin. O zaman size diyecek bir şeyimiz yok. Ancak bu adaletsizliğin ve diktatörlüğün düzelmesini istiyorsanız Hüsamettin Ataman ismi üstünde karara varın. Mevcut yönetim, 5 yıl içerisinde ne yaptı? 2004’te mahallenizin durumu neydi, 2009 ne? Aradan geçen 5 yıllık süre içerisinde bu mahallede ne gibi çalışmalar yapıldı? Hiçbir şey! Bunu değiştirmek sizin elinizde. Mahalleniz, evleriniz yıkılmak isteniyor. Bir arada yaşama kültürünüz yok edilmek isteniyor. Ancak halk, bunlardan rahatsız. Düzenini bozup beton bloklar içerisinde yaşamak istemiyor. Ayrıca tüm bunların yanı sıra, zaten geçim sıkıntısı içerisinde olan sizleri, bir de TOKİ konutları için her ay yüklü bir miktar para ödemeye mahkum ediyorlar. Şimdi bu sorunlarınızdan kurtulmak sizlerin elinde. Oyunuzu vererek bu derebeylik sisteminden kurtulabilirsiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı