REKLAMI GEÇ

Ataman’dan Denizlispor’a destek

Ataman’dan Denizlispor’a destek

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, Denizlispor antrenmanına katılarak teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı takım oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Ataman, göreve geldikleri günden sonra Denizlispor’a her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2009 Cuma, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkanı Hüsamettin Ataman, Haluk Ulusoy Tesislerinde Denizlispor’un antrenmanına katıldı. Ziyarette Hüsamettin Ataman ve Belediye meclis üyesi adaylarını karşılayan Teknik Direktör Mesut Bakkal ve Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Denizlispor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçların devam etmesini isteyen Hüsamettin Ataman, her türlü desteği vermek için hazır olduklarını söyledi. Denizlispor için de önemli projelerinin olduğunu belirten Ataman, spora yönelik olan her türlü organizasyonu destekleyeceklerini belirterek, “Denizlispor ilimizin tanıtılması için halkımızın ortak bir değerde bulunduğu büyük bir markadır. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile kendisini kanıtlamıştır. Bu başarıların devamının gelmesi için bizler de her türlü desteğe hazırız. Spor faaliyetlerine yönelik olarak hazırladığımız projeler ile de Denizlisporumuzun her zaman yanında olacağız” dedi. Futbolculara elleriyle tatlı yediren CHP Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, başarıların devamının gelmesini istedi. Ataman, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin’e de nazar boncuğu taktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı