REKLAMI GEÇ

Ataman’ın PAÜ çıkarması

Ataman’ın PAÜ çıkarması

PAÜ Rektör Yardımcısı Zafer Sınık ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan’ı ziyaret eden CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, üniversite personeli tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan’la bir araya geldi. Rektör Ardıç’ın şehir dışında olması nedeniyle Ardıç’la görüşme imkanı bulamayan Ataman, üniversite personelini de ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Sınık’la yaptığı sohbette ülke gündemindeki gelişmeleri değerlendiren Başkan Adayı Ataman, eğitimin, halkın bilinçlenmesindeki önemine dikkat çekti. Eğitimin, toplumdaki tüm bireylerin en doğal hakkı olduğunu söyleyen Başkan Adayı Ataman, özellikle de yerel yönetimlerin halkı bu konuda desteklemesi gerektiğinin altını çizdi. Başhekim Demirkan’la da sağlık sektöründeki sorunlar üzerine bir sohbet gerçekleştiren Ataman, yeni hastane projesinin detaylarını hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı