REKLAMI GEÇ

Bartal: “300 imza topladım”

Bartal: “300 imza topladım”

CHP’de Merkez İlçe Başkan Adayı Osman Bartal, adaylık için gerekli 80 imzanın çok çok üstünde imza topladığını belirtti, rakibine gözdağı verdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2009 Perşembe, 18:02

Cumhuriyet Halk Partisi’nde halen merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Osman Bartal, adaylığını resmen açıkladı. Partide bu adaylık açıklamasından sonra yarışın Arif Balkanay ve Osman Bartal arasında geçeceği kesinleşti. CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği adaylık açıklaması sırasında, partinin toplantı salonu ve koridorlar doldu, bazı partililer binadan içeri giremedi. Bartal’ın açıklaması sırasında Milletvekili Ali Rıza Ertemur ve İl Başkanı Zafer Gönenç de salonda yer alarak merkez ilçe başkan adayına açık destek verdi.

BALKANAY’A GÖNDERME
CHP’de parti tüzüğüne göre bir kişinin aday olabilmesi için delegelerin en az yüzde 20’si tarafından imzalı bir önerge ile divana sunulması gerekiyor. Bu da bir adaya en az 80 delegenin destek vermesi anlamına geliyor. Balkanay’ın 120’nin üzerinde delegeden imza topladığı yönünde haberlerin çıkmasına Osman Bartal’ın yanıtı da adaylık açıklamasında geldi. Bartal 300 delegenin kendisi içim imza verdiğini açıkladı ve “417 delegenin 300’ünün önergesini aldım. Güven ve destekleri haklı bir onur yaşamama neden oldu” dedi.

BİRLİKTELİK MESAJI
Merkez ilçe yönetiminin kongreden güçlenerek çıkacağını söyleyen Bartal, herkesle güç birliği içinde olacaklarını ve mahalle örgütlenmeleri gerçekleştireceklerini kaydetti. Bartal CHP’nin yeniden halkın umudu olacağının altını çizerek, tüm CHP’liler ile birlikte hareket ederek bütünlük içinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

ZEYBEKCİ’YE GÖZDAĞI
Yeni dönemde sivil toplum örgütleri ile etkin bir koordinasyon içinde olacaklarının da altını çizen Bartal, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye de gönderme yaparak, “Denizli Belediyesi’nin tüm faaliyetlerini yolsuzluk ve suistimal merceğine alıp tüm ihalelerinin takipçisi olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı