REKLAMI GEÇ

Belediye reklam yapıyor

Belediye reklam yapıyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Denizli Belediyesi’nin yaptığı yardımları açıkça ortaya koymasını eleştirdi. Bartal, “Vatandaşlarımızı muhtaç durumda bıraktılar, şimdi de yardımlarla oylarına talip oluyorlar. Burada vatandaşımızın kabahati yoktur, kabahat vatandaşı bu duruma düşürüp birde boy boy fotoğraflarını çekip ‘Biz yardım ediyoruz’ diye bunun reklamını yapanlardadır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2008 Cuma, 00:00

Denizli Belediyesi’nin, muhtaç ailelere yaptığı yardımlar, geçtiğimiz günlerde basında, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sırasında çekilen fotoğraflarla birlikte yer almıştı.

Bunun ardından bir açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, bu tür olayların yaşanmasının suçlusunun yöneticiler olduğunu söyledi.

Bartal, “Ne yazıktır ki tüm Türkiye ve ilimizin düştüğü durum budur. Bir zamanların sanayi şehri, ‘Anadolu Kaplanları’nın başında gelen ilimiz, kendi kendine dış yardımlara ihtiyaç duymadan yaşayabilen ilimiz, birilerine el avuç açıp yardımlarını bekler oldu. İşsizler ordusu yaratıldı. Sanayicilerimiz çare bulabilmek için kapıları aşındırıyor. Ankara yollarında gidip geliyor. Ama Denizli’ye Başbakan’ın 14 kez gelmesiyle övünen iktidar, kılını bile kıpırdatmıyor. Çünkü insanların aç ve muhtaç kalmasını istiyorlar. Muhtaç olan bir toplumu idare etmek çok daha kolay olur mantığıyla yönetiyorlar” dedi.

Bartal, “Kömür çevreyi kirletiyor diyen anlayış, kendi eliyle yerel seçim öncesi tırlar dolusu kömür dağıtıyor. Vatandaşlarımızı muhtaç durumda bıraktılar, şimdi de yardımlarla oylarına talip oluyorlar. Burada vatandaşımızın kabahati yoktur. Kabahat vatandaşı bu duruma düşürüp birde boy boy fotoğraflarını çekip ‘Biz yardım ediyoruz’ diye bunun reklamını yapanlardadır. Tüm suç, vatandaşımızı küçük düşüren, rencide eden yöneticilerindir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı