REKLAMI GEÇ

Bu kadarı da ‘Pes’ dedirtti!

Bu kadarı da ‘Pes’ dedirtti!

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman’a derdini anlatmaya gelen bir pazarcı esnafının sözleri, şok edici gerçeği ortaya çıkardı. Beltaş Firması’nın 15 TL’lik önlükleri kendilerine zorla satmaya çalıştığını söyleyen Pazarcı Esnafı Hüseyin Er, önlüğü almayan pazarcıların yerlerinin iptal edildiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Denizli Belediyesi’nin, semt pazarlarında üreticilerin yerini sık sık değiştirdiğini söyleyen Pazarcı Hüseyin Er, bu yüzden de devamlı bir müşteri kitlesi oluşturamadıklarına dikkat çekti. Daha önce de pazarlarda süt, zeytin, yoğurt gibi ürünlerin satışının engellenerek, köylerde ürettiğini pazarda satmaya çalışan esnafın büyük yara almasına neden olunduğunu hatırlatan Er, “Şimdi de bu önlük problemi çıktı karşımıza. Beltaş yetkilileri, üzerlerinde kendi isimleri ve logoları olan pazarcı önlüklerini bize 15 TL’den satmaya çalışıyor. Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, bizim için 15 TL bile son derece büyük önem taşıyor. Ancak Beltaş yetkilileri, bu önlükleri almayan pazarcı arkadaşlarımızı pazar alanından atmakla tehdit ediyor. Artık ne yapacağımızı bilemez duruma geldik. Pelitlibağ, Fatih, Karaman ve diğer tüm pazar yerlerinde durum aynı. Buraya da Sayın Hüsamettin Ataman’dan yardım istemeye geldik” dedi.

‘Bu zihniyet tarihe gömülecek’

Seçimler yaklaştıkça Denizli Belediyesi’nin, pazarcı esnafı üzerinde baskı kurarak bir sindirme politikası izlemeye başladığını söyleyen CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, “Pazarcıları 15 TL’ye önlük almaya, almayanları pazardan atmaya zorlayan bu kanunsuz zihniyet, 29 Mart’taki seçimlerde cevabını güzel bir şekilde alacaktır. Seçimlerin ertesi günü, bu derebeylik zihniyetinin tarihe gömüldüğü gün olarak zihinlere kazınacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı