REKLAMI GEÇ

CHP 91 yaşında

CHP 91 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, partinin 91. kuruluş yıldönümünü kutladı. Atatürk anıtına çelenk koyan partililer, daha sonra Delikliçınar Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 12:19

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 91. kuruluş yıldönümü Denizli’de de parti örgütleri tarafından kutlandı. Valilik önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe örgütlerinin yöneticileri, partili belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

ic
Anıta çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Burada partililere seslenen İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP’nin savaş meydanlarında kurulduğunu, geride kalan 91 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının teminatı olmayı sürdürdüğünü söyledi. Çavuşoğlu, “9 Eylül 1923’te Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve Atatürkçü, sosyal liberal ve sosyal demokrat görüşleri benimsemiş bir parti olan CHP 91 yıldan beri durmadan mücadele etmektedir. Bütün zorlukların aşılmasının tamamında CHP’nin imzası vardır. Ülkemizin çok partili hayata geçmesi, kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkını elde etmesi ve sosyal demokrasinin kurulmasında, bütün devrimlerin altında CHP’nin imzası vardır” dedi

“BUNDAN SONRA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Seçimli Olağanüstü Kurultay’ın ardından daha çok çalışacaklarını belirten Çavuşoğlu, “2015 seçimlerinde halkımıza umut, geleceğimize güven sağlama noktasında emin adımlarla ilerlemek için hep beraber çalışacağız. Bugünden itibaren bize düşen görev daha fazla çalışmak. Ülkenin ekonomisinin düzeltilmesi, barışın sağlanması CHP tarafından olacaktır. Bizim buna inancımız tam. Halkımızın bize güvenmesini istiyoruz” diye konuştu.

Törenin ardından CHP’liler, Delikliçınar Meydanı’na kadar “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı