REKLAMI GEÇ

CHP ADAY ADAYI ORPAK ŞOFÖR ESNAFI İLE BULUŞTU DERT DİNLEDİ PROJE ANLATTI

CHP ADAY ADAYI ORPAK ŞOFÖR ESNAFI İLE BULUŞTU DERT DİNLEDİ PROJE ANLATTI

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak, çalışmalarına devam ediyor. Orpak bu kez Fakülte -Çamlık ve Pamukkale Üniversitesi Hattı dolmuş şoförleri ile biraraya geldi, sorunlarını dinledi. Çözüm önerileri sundu, proje anlattı.

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2011 Cumartesi, 19:23

Önce Fakülte Çamlık hattında görev yapan dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinleyen CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak, “Hükümetin yanlış politikalarından dolayı mağdur oldunuz. Tek kurtuluş yolu CHP iktidarıdır” dedi. Avrupa’da ve birçok ülkede uygulanan şoförü koruma amaçlı olan kabin sisteminin CHP iktidarında gündeme getirileceğini ve bununla ilgili somut gelişmeleri hızlandıracağını söyleyen Ahmet Orpak, 12 Haziran 2011 tarihinden sonra CHP iktidarının insanlara ekonomik ferahlık,sosyal devlet,adalet ve mutluluk getireceğini sözlerine ekledi.

,

Zafer Gonenc

Fakülte -Çamlık hattında görev yapan dolmuş şoförlerinin ziyaretinden sonra CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak, daha sonra Pamukkale Üniversitesi hattında çalışan dolmuş şoförlerini de duraklarında ziyaret etti. Burada çok sıcak bir şekilde karşılanan Ahmet Orpak, şoförlerin sorunlarını ve arzularını dinledi.Orpak burada ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aile sigortası ve bedelli askerlik projelerini anlattı.Yıllardan buyana birçok dolmuşçu ve şoförbirliklerinin avukatlık görevini üstlendiğini hatırlatan CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak sorunların çözümünün sadece CHP iktidarından geçtiğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı