REKLAMI GEÇ

CHP Denizli İl Kongresi’nden notlar

CHP Denizli İl Kongresi’nden notlar

Denizli CHP’de, 26 Kasım’da başlayan ilçe kongreleri tamamlandı ve sıra il kongresine geldi. O kongre de bugün yapılıyor. Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kongreye partililerin ilgisi yoğun.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2015 Pazar, 14:00

Kongrenin yapılacağı salonun girişinde güvenlik önlemleri üst düzeydeydi. Polis, kongre salonuna girecek herkesi tek tek aradıktan sonra geçişlerine izin verdi.

Kongrenin başlama saati 10.00 olarak açıklanmasına rağmen 2,5 saatlik gecikmeyle başladı. Kongrenin divan başkanlığını 2014’teki yerel seçimde Çankaya Belediye Başkanlığına aday olan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yapıyor.

Kongreye Denizli milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Muğla Milletvekili Nurettin Demir katılıyor. Salondaki konuklardan birisi de MHP İl Başkanı Yasin Öztürk idi.

Kongrenin en büyük sürprizini ise Adnan Keskin yaptı. Denizli’yi 16, 18, 19, 20 ve 24’üncü dönem milletvekili olarak parlamentoda temsil eden, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan, CHP Genel Sekreterliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan kongre ve kurultayların kurt politikacısı, il kongreye katılmadı. Mesaj göndermekle yetinen Keskin’in bu tutumu, ön seçimde yaşadığı kırgınlığın dile getirilmesi olarak yorumlandı.

Kongrelerin olmazsa olmazları arasına giren promosyon dağıtımı burada da devam etti. Kongreye katılan partililere atkı, kalem, çakmak gibi promosyon ürünler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı