REKLAMI GEÇ

CHP’li Vekil Karaca Çal’da

CHP’li Vekil Karaca Çal’da

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, gece gündüz demeden halkla buluşmalarını sürdürüyor. Çal’a adeta çıkarma yapan ve ilçeye iki gününü ayıran Karaca, halka Türkiye’nin geldiği noktayı anlattı, çözümün adresini gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 16:22

TBMM Divan Katibi Üyesi, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca seçim çalışmaları kapsamında adeta Çal’a kamp kurdu. İki gününü bu ilçeye ayıran Karaca, Çal merkezinin yanı sıra Süller, Kocakoy, Hançalar, Alfaklar, Selcen, Peynirci, Karakaya, Sazak, Kabalar, Develler, Ortaköy, Bahadınlar ve Çakırlar’da halkla buluştu, yaşadıkları sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

ARTIK GİTME ZAMANLARI GELDİ

13 yıllık AKP iktidarında ülkenin sorunlar yumağı haline geldiğini belirten Karaca, uygulanan politikaların ülkeyi uçuruma götürdüğünü söyledi. Halkın yaşanan süreci çok yakından takip ettiğini ve 1 Kasım’da bu kaosun sorumlularına gereken cevabı vereceklerini ifade eden Gülizar Biçer Karaca, “İç barış kayboldu, kavgalı olmadığımız komşumuz kalmadı. Bu iktidar ile Türkiye içerideki istikrarı kaybetti. Her gün kaos, her gün bir terör saldırısı ile karşı karşıyayız. Şu açıktır ki, AKP ülkeyi yönetemiyor. Artık gitme zamanları geldi. Halkımız da bunu net bir şekilde görüyor” dedi.

chp_milletvekili_gulizar_bicer_karaca_cal_ic

TEK UMUT CHP

Çal’da bir araya geldiği vatandaşlara partisinin politikalarını anlatan Karaca, üretemez, ürettiğini satamaz seviyeye getirilen çiftçinin tek umudunun CHP olduğunu söyledi.

chp_milletvekili_gulizar_bicer_karaca_cal_icc
Karaca, “CHP politikaları ile Türkiye yeniden üreten, üretilenin bedelinde satılabildiği seviyeye gelecek. Çiftçimiz tarlalarını terk etmek, yuvalarından göç etmek zorunda kalmayacak. Uygulayacağız kırsal kalkınma hamleleri ile çiftçilerimiz, üreticilerimiz hak ettikleri refaha kavuşacak. Çiftçilerimiz desteklenecek, tarlasını işleyebilir hale getirilecek. Bunu sağlamanın yolu CHP iktidarından geçiyor. Önce Türkiye sloganıyla çıktığımız yolda halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı