REKLAMI GEÇ

Keskin’in başkanlığını KIlıçdaroğlu istemiş

Keskin’in başkanlığını KIlıçdaroğlu istemiş

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile 27 Şubat’taki tüzük kurultayı öncesi divan başkanlığı konusunda “Yalan Polemiği” yaşayan Adnan Keskin, divan başkanlığı görevini Kılıçdaroğlu’nun kendisine tebliğ ettiğini, bunanla ilgili değişiklik yapılıp yapılmadığını bilmediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2012 Cumartesi, 13:56

CHP MYK’sı bugün milletvekilleriyle birlikte tüzük öncesi parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizli milletvekili Adnan Keskin de kurultayda divan başkanı olup olmayacağı yönündeki bir soru üzerine, 15 gün önce Genel Başkan’ın bu konuda istekte bulunduğunu anımsattı.

Hala bu durumun geçerli olup olmadığının sorunu Keskin, ”tebliğ edilen görevle ilgili herhangi bir değişiklik yapıldığına dair bilginin kendisine ulaşmadığını” söyledi.

Keskin, bir soru üzerine, ”Karmaşa yaşanması için tırnak kaşıyanları mahçup edecek bir kurultay gerçekleştireceklerini” söyledi.

Toplantıya giren diğer bazı CHP’li milletvekilleri de Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’a yönelik eleştirilerini dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı