REKLAMI GEÇ

“Gazi Bulvarı Esnafı Dertli”

“Gazi Bulvarı Esnafı Dertli”

CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural,seçim çalışmalarına Delikliçınar’da sürdürdü. Gazi Bulvarı’nın trafiğe kapatılması ile ilgili sorunları dinleyen Başkan Vural, bu sorunu çözeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2014 Salı, 10:32

Gazi Bulvarı’nda seçim çalışmalarına devam eden CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, Bulvar üzerindeki ulaşım sorunu hakkında dert yanan pek çok esnafın, yolun trafiğe kapatılmasından sonra işlerinde çok sorun yaşadıklarını, vatandaşın mecbur kalmadıkça bölgeyi tercih etmediğini söyledi.

Başkan Vural, bölge esnafına, bulvardaki bu sorunu çözecek çalışmalarının olduğunu, konuyla ilgili tüm esnafı mutlu edecek bir düzenlemenin olacağını belirterek konuşmasına şöyle devam etti. “Bölgeye yaptığımız ziyaretlerde konu her zaman bulvar üzerindeki bu soruna geliyor. Vatandaşımız da, esnafımız da bu konudan oldukça şikayetçi, özellikle esnaf iş yoğunluğunun azalmasından çok mağdur olduğunu söylüyor. ‘Yaptık, oldu’ anlayışıyla yapılan bu düzenlemenin önüne geçip, sosyal belediyeciliğin aslında ne olduğunu halkımıza göstereceğiz” dedi.

“Sorunlar yerinde tespit edilecek”
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Vural, çalışmalarına başladığı günden bu yana seçim bölgesindeki pek çok noktayı ziyaret ettiğini ve vatandaşların ilgisinin artarak devam ettiğini söyledi.
denizli-chp-pamukkale-adayi-ibrahim-vural-ic

Yaptığı ziyaretlerde esnafın sorunlarıyla ilgili bilgi alan başkan Vural, sorunların yerinde, ilk ağızdan öğrenilmesi gerekliliğinin altını çiziyor. Vural konu hakkında, “Bazı arkadaşlarımız bölge sorunlarını çevresinden öğrenmeye çalışıyor, bu kulaktan dolma bilgilerle hizmet etmeye çalışıyorlar, iyi niyetle yapılan bu çalışmalar bölge sorunlarını çözmekte yeterli kalmıyor. Ben, sorun neyse ilk ağızdan öğrenmeye çalışıyorum, böylelikle sorunu yerinde tespit ediyor ve ona göre bir çalışma hazırlıyorum. 10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığım döneminde bu prensiple çalıştım. Bunun sonucunu da vatandaşımın tam desteğini alarak gördüm. Aynı prensibim Pamukkale İlçesi’nde yönetime geldiğimiz zaman da devam edecek. Kapımız herkese açık olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı