REKLAMI GEÇ

CHP Denizli teşkilatı, 98’nci kuruluş yıldönümünü kutladı

CHP Denizli teşkilatı, 98’nci kuruluş yıldönümünü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 98’nci yıldönümü, parti üyelerinin meşaleler eşliğinde yürüyüşüyle kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2021 Perşembe, 21:29

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli teşkilatı, partinin kuruluşunun 98’nci yılını kutladı. Partililer, yoğun yağışın ardından, Valilik yerleşkesindeki Atatürk Anıtı önünde buluştu.

Saygı Duruşu ve İstiklar Marşı’nın okunmasının ardından oluşan kortej Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden Delikliçınar Meydanına kadar yürüdü. Kutlamalara Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Delikliçınar Meydanı açıklama yapan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu ülkenin çok zor şartlar altında kurulduğuna dikkat çekti. Çavuşoğlu, “Bu sevda öyle büyük bir sevda ki bu sevdanın önünde 7 düvel bile duramadı. Dünyanın farklı coğrafyalarında ve sınırlarımızda her yer tekrar yangın yerine döndü. Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki Cumhuriyet değerlerine sahip çıktığımız sürece kadınımız, gencimiz ve bizlerin her zaman değeri olacak. Bu gün ülkemizde nüfusumuzun yüzde 15’inden fazla sığınmacı ve göçmen var. Maalesef topraklarımızda kimin ne olduğunu bilmediğimiz milyonlarca insan yaşıyor. Bütün bu şartlar altında gerçekten ülkemizin, birlik ve beraberliğimizin değerini daha iyi anlıyoruz. Onun için bu Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmak, hepimizin namus ve boyun borcudur. Umarım ki güzel günler için mücadele edecek insanların sevdası hiç eksik olmaz. Ülkemizde üretim kalmadı, ülkemizde dayanışma maalesef kalmadı. Herkes zorluk içinde hayatını sürdürmeye çalışıyor. Yapmamız gereken şeyler çok basit: Önce üretime ve üreticiye destek çıkacak bir Türkiye yaratmak zorundayız. İşçinin, emekçinin ve geleceğe huzurla bakacak çocukların Türkiye’sini yaratmak hepimizin boynunun borcudur. Bu gün buradayız ve birlikteyiz. Umarım ki bu muhalefette geçirdiğimiz son kutlamadır. Bundan sonraki kutlamalarımızı iktidarda olduğumuz, Türkiye’yi yeniden inşa ettiğimiz günlerde yapacağız. Partimizin Kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı