REKLAMI GEÇ

CHP Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu, Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alındı

CHP Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu, Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alındı

CHP’de sular durulmuyor. Honaz Belediye Başkanı CHP’li Yüksel Kepenek’i istifa aşamasına getiren CHP ilçe danışma kurulu toplantısında konuşan ve sert ifadeler ortaya koyan Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alındı. Sosyal medyada paylaşılan videoda Odabaşıoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘katil’ dediği duyuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2021 Pazartesi, 17:07

CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danışma kurulu toplantılarında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu sert ifadeler kullanmış, CHP’yi eleştirenler ile ilgili “Kollarını bacaklarını kırarım” demişti.

Honaz Belediye Başkanı CHP’li Yüksel Kepenek’i istifanın eşiğine getiren gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

ODABAŞIOĞLU GÖZALTINA ALINDI
Parti içinde kriz çıkaran konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik de sert eleştiriler yönelten CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu bugün polis tarafından gözaltına alındı.

SUÇLAMA CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET
Odabaşıoğlu’nun gözaltına alınmasının gerekçesinin Cumhurbaşkanı’na hakaret olduğu ifade edildi. Odabaşıoğlu danışma kurulu toplantısında, “Bizi partinin üvey evlatları gibi görüp her türlü eleştirileri, en ağır eleştirileri sosyal medyada yapan, gerek yöneticilerimi arayarak, gerek gençleri arayarak bölmeye çalışanlara meydan bırakmayız. O eli kırmasını çok iyi biliriz. Sen nasıl CHP’yi eleştirirsin?” diyor. Odabaşıoğlu’nun internette yer alan videosunun sonunda Gezi olaylarında yaşamını yitirenleri kast ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘katil’ dediği duyuluyor.

Yorumlar

Zeki YILDIZ   -  Bağlantı 28 Eylül 2021, 13:48

Kendi belediye başkanlarına tehdit eden kişiye partisinden hiç tepki yok.

Bilal   -  Bağlantı 27 Eylül 2021, 22:55

Kim olursa olsun yöneticiler ister hatalar yapar ister kusur işlerler kimse Halkın oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret etme lüksüne giremez bu keza Parti Başkanlarına hakaret edemezsin.Tutuklansın en az 15 yıl yatsın çok şımarık hal aldık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı