REKLAMI GEÇ

CHP Gençlik Kolları Başkanı yeniden Tugay Odabaşıoğlu oldu

CHP Gençlik Kolları Başkanı yeniden Tugay Odabaşıoğlu oldu

Hafta sonu CHP Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı yaşandı. İki adaylı kongrede oyların yüzde 60’ını alan mevcut başkan Tugay Odabaşıoğlu güven tazeledi. Odabaşıoğlu hedeflerinin 12 belediye ve büyükşehri kazanmak olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2020 Pazartesi, 11:18

Koronavirüs nedeniyle ertelenen CHP Gençlik Kolları Kongresi hafta sonu gerçekleşti. 16. kongreye 2 adayla gidildi.

Kongreye CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve Ege Bölgesi’ndeki CHP Gençlik kolları başkanları katıldı.

OYLARIN YÜZDE 60’INI ALDI
Kongrede mevcut başkan Tugay Odabaşıoğlu ile Numan Bozcu yarıştı. 224 delegenin oy kullandığı kongrede 137 oy alan Tugay Odabaşıoğlu yeniden başkan seçildi.

Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Odabaşıoğlu, kongreye yüksek katılım olduğunu ve Ege Bölgesi’nden de çok sayıda gençlik kolları başkanlarının geldiğini belirtti.

“2023’DE TÜRKİYE’Yİ, 2024 İSE DENİZLİ’NİN HERYERİNİ KIRMIZIYA BOYAYACAĞIZ”
Odabaşıoğlu, “16. kongremizi gerçekleştirdik. İlk kez 2 adayla gidilen kongreden çıkan sonuçtan memnunum, beklediğim sonuçtu. 5 olan belediye sayımızı en az 12’e çıkaracağız. Süreci büyükşehir hedefiyle sonuçlandıracağız. 2023’de Türkiye’nin her yeri, 2024’de ise Denizli’nin her yerini kırmızıya boyayacağız. CHP’nin onurlu üyelerine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı