REKLAMI GEÇ

Karaca: “Aday adayı olduğundan bile haberim yok, adaylığı nasıl kesinleşir?”

Karaca: “Aday adayı olduğundan bile haberim yok, adaylığı nasıl kesinleşir?”

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı belirlendi iddialarına Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan sert yanıt. Ali Osman Horzum ile görüşmediğini ve adaylık süreciyle ilgili kimseye görüş bildirmediğini belirten Karaca, “CHP’de adayları ben belirlemiyorum. Bu partinin içinde olan, aday belirlenme sürecini biliyor ve bilmeli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2018 Çarşamba, 19:03

CHP’de belediye başkan aday adaylığı süreci devam ederken Ali Osman Horzum’un adaylığının kesinleştiği iddiaları parti içinde tansiyonu yükseltti.

Horzum’un adaylığının kesinleştiği yönündeki iddialara ve bu süreçte adının kullanılmasına sert tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizlihaber.com’a açıklamalar yaptı.

“ADAY ADAYI OLMAK İSTEDİĞİNDEN BİLE HABERİM YOK”
“Ali Osman Horzum’un Merkezefendi için Belediye Başkan Aday Adayı olmak istediğini bile sizden öğreniyorum” diyen CHP’li Karaca, “Ne ben Ali Osman Horzum ile görüştüm, ne de beni arayarak aday adayı olmak istediğini söyledi. Horzum’un aday adaylığı ile ilgili ne kimseyle görüştüm, ne de kimseye görüş bildirdim” dedi.

“ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini ve hiçbir ismin adaylığının kesinleşmesinin söz konusu olmadığını belirten Gülizar Biçer Karaca, “Ayın 19’una kadar aday adaylığı başvurularımız devam ediyor. CHP’ye gönül vermiş, bu partinin çatısı altında siyaset yapan herkesin başvuru yapmaya hakkı vardır” dedi.

“TEK BELİRLEYİCİ BEN DEĞİLİM”
CHP’de adayların tek bir kişi tarafından belirlenmediğinin altını çizen Karaca, “Genel Merkezimizin yetkili kurumları hangi yöntemle aday belirleneceğini kesinleştirecek, tüm aday adaylarının başvuruları alınacak, daha sonra da geniş katılımlı bir süreç işletilecek” dedi.

“HEDEF BÜYÜKŞEHİR VE EN AZ 15 BELEDİYE”
Denizli’deki hedeflerinin büyük olduğunu, bunun için de titiz bir çalışma içine girildiğini hatırlatan Karaca, “En az 15 belediyenin ve büyükşehir belediyesinin alınması için, yıllardır yerelde ve genelde hüküm süren anlayışı sona erdirmek için çabalıyoruz. Bunun için de en geniş mutabakatla, toplumda heyecan yaratacak isimler belirlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı