REKLAMI GEÇ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’ya bandolu karşılama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’ya bandolu karşılama

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı sonrası, önce Parti Meclisi’ne seçilen, ardından da İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt’ta bando ile karşılandı. Karaca’yı karşılayan heyette 5 belediye başkanı da yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2020 Çarşamba, 19:26

25 Temmuz’ da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı, Bozkurt’ta Honaz, Babadağ, Serinhisar, Bozkurt ve Dazkırı Belediye Başkanları ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Başkanlar tarafından çiçek verilen Karaca, bando ekibinin çaldığı İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde alkışlarla Bozkurt Belediye binasına girdi.

Burada kendisini karşılamaya gelenler ile sohbet eden Karaca, Denizli ve Cumhuriyet Halk Partisi adına önemli bir sorumluluğun içine girdiklerini belirtti.

Karaca “Memleketimiz için hayırlısı olsun. Öncelikle Cumhuriyet Halk Partime, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na partideki büyüklerime, yanımda duran herkese hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Artık Denizli için, ülkemiz için büyük bir özveri ve gayretle çalışmaya başlayacağız” dedi.

Belediye Başkanları Yüksel Kepenek, Ali Atlı, Birsen Çelik, Hüseyin Gemi ve İsmail Taylan ise partinin A kadrosu içerisinde Denizli ve Ege bölgesini temsil eden, başarılı bir kadın siyasetçinin olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Karaca, daha sonra Denizli’ye hareket etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı