REKLAMI GEÇ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli KOBİ’lerini de kürsüye taşıdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli KOBİ’lerini de kürsüye taşıdı

Partisinin TBMM Grubu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomiyi değerlendirdiği bölümde Denizli’den iki KOBİ’den örnek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2020 Salı, 15:22

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasına Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82’nci yılında anarak başlayan Kılıçdaroğlu, ekonomiyi değerlendirdiği bölümde Denizli’den de söz etti.

“Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmelerle görüşmeler için milletvekillerimiz 81 ile gitti, görüşmeler yaptı, raporlaştırdı. CHP’nin çözüm üreten parti olduğunu dünya alem bilmeli… Hedefimiz her evde bereketin olması, alın terinin karşılığını almasıdır” diyen Kılıçdaroğlu, rapordaki Denizli detayını da kürsüden paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “Denizli’den bir KOBİ’miz “Allahtan döviz borcumuz yok, yoksa batardık” diyor. Denizli’den bir başka işletme, terlik üreten bir KOBİ terlik üretiminde kullanılan süngerin fiyatının bir ayda yüzde yüz zamlandığını söylüyor” dedi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 12:51

mesele ahlak konusudur..hangi partiden olursa olsun esnaflığı,ticareti ahlaklı yapmak durumunda ancak bunu en iyi temsil eden en baştakiler olmalıki alt kesimler örnek alsın.herkes fırsatçılık peşinde..birgün pasta elbet bitecek…

basicman   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 12:48

muhammet bey,ironi yapmışsın anladığım kadarıyla ama bu durum chp nin haledeceği bir durum olmaktan çoktan çıktı.mesele chp halleder meselesi değil ama akp den nemalanan kesimler,kişiler bumerangın kendilerine döndüğünü farketmeliler..

Muhammed mert   -  Bağlantı 10 Kasım 2020, 16:22

cehape gelecek tüm dertler bitecek. Süngeri bedavaya alacaksınız. İstanbul İzmirde öyle olmadı mı? Her şey çok güzel olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı