REKLAMI GEÇ

CHP HALKIN İKTİDARI MERKEZİ’Nİ AÇTI

CHP HALKIN İKTİDARI MERKEZİ’Nİ AÇTI

CHP’nin “Halkın İktidarı Merkezi” adını verdiği seçim bürosu, düzenlenen tören ile hizmete açtı. Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunun açılışına katılım ise yoğun oldu. CHP’li üyelerin Milletvekili Adayı İlhan Cihaner’e yoğun ilgili göstermesi ise dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2011 Çarşamba, 18:58

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Teşkilatı’nın ‘Halkın İktidarı Merkezi’ adlı seçim bürosunun açılışı, düzenlenen tören ile yapıldı. Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan büronun açılışına katılım ise yoğun oldu. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgili gösterdiği açılış törenine, parti yöneticilerinin dışında milletvekili adayları da tam kadro katıldı.

Açılış töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Başbakan’ın yakın tarihte yine Denizli’ye geleceğini belirterek, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye 17 defa geldi. Artık gelme Tayyip Erdoğan, Denizli’ye gelme. Senin gelişin de eksik olsun, getireceklerin de eksik olsun. Çünkü Denizli, Denizli olalı AKP iktidarından çektiği kadar hiç bir partiden çekmedi. Denizli bunlardan sadece zulüm gördü. 1976 depreminde bile Denizli bu kepazeliği görmedi” dedi.

Daha sonra CHP Denizli milletvekili adayları konuşurken, en büyük alkışı 2. sıra milletvekili adayı İlhan Cihaner aldı. Konuşmasına partilileri selamlayarak başlayan İlhan Cihaner, “Demokratik bir anayasa için, hukuk devleti için, eşitlik, özgürlük, kardeşlik için, sınavsız bir üniversite için, şifresiz sınavlar için, özgür bir ülke için, yeniden tekstilin yıldızı haline gelmiş Denizli için inadına sol inadına CHP” diye konuştu. Konuşmaların ardından açılan seçim bürosunda en büyük ilgiyi İlhan Cihaner aldı. Gösterilen ilgiye duyarsız kalmayan Cihaner, partililerle tek tek ilgilenirken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı