REKLAMI GEÇ

CHP HEYETİ SEÇİM STRATEJİSİ İÇİN GELİYOR

CHP HEYETİ SEÇİM STRATEJİSİ İÇİN GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ardından, CHP’de Denizli’den sorumlu olan İstanbul Milletvekili Necla Arat, PM Üyesi Durmaz ve MYK Üyesi Eğit ile birlikte Denizli’ye geliyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2011 Salı, 18:14

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından, genel seçim çalışmaları için parti genel merkezinden bir heyet, Denizli’ye geliyor. CHP’de Denizli’den sorumlu olan İstanbul Milletvekili Necla Arat, CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Zeki Gündüz ve CHP Kadın Kollarından Sorumlu MYK Üyesi Ayla Eğit, 26 Ocak Çarşamba günü Denizli’ye gelecek ve burada 3 günlük bir çalışma yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından genel seçimlerde partinin etkili, sistemli, sonuç alıcı ve örgütlerle diyalog içinde çalışılması için görevlendirilen Arat, Gündüz ve Eğit, Denizli’deki çalışmalarına örgüt toplantısıyla başlayacak. Toplantıya Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür de katılacak. Parti binasında il ve ilçe örgüt yöneticileri, ilçe ve belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıda Denizli’deki seçim çalışmaları değerlendirilerek, izlenecek strateji masaya yatırılacak.

CHP Genel Merkez heyeti, seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yapmak üzere ilçelere de gidecek. Cuma gününe kadar çalışmalarını sürdürecek olan Necla Arat, Mehmet Zeki Gündüz ve Ayla Eğit daha sonra Denizli’den ayrılacak. Heyet, 26 Ocak Çarşamba günü, parti binasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı