REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu: Denizlililer Pamukkale’ye ücretsiz girsin

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu: Denizlililer Pamukkale’ye ücretsiz girsin

Pamukkale’ye girişin mayıs ayından itibaren 110 TL’ye çıkmasına tepkiler sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da zamma tepki gösterirken, ‘Denizlililere bedava olsun’ önerisi getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2021 Pazartesi, 13:16

Yazılı açıklama yapan Çavuşoğlu, “Pandemi döneminden en çok etkilenen sektörlerden birisi turizm sektörüyken müze ve ören yerleri giriş ücretlerine zam yapmak sektörün içinde bulunduğu krizi daha da derinleştirmek ve Denizlili vatandaşların yanı başındaki dünya harikasına uzaktan bakmaya devam etmesi, demektir. Türkiye’de her şey halkın sırtına yüklenmeye devam ediyor. Memleketindeki dünya harikasını görebilmesi için 110 TL ödemesi isteniyor. Bırakın ailecek gitmeyi tek kişinin gitmesi bile bir hayal artık” dedi.

Dünyası mirası ve doğa harikası Pamukkale’ye Denizlililerin giriş ücretlerinin yüksekliği nedeniyle 10-15 yıldır gidemediğini ifade eden Çavuşoğlu, “Pamukkale, 20 yıl önce yurttaşlarımızın hafta sonlarını piknik ve havuzlara girerek vakit geçirdikleri, şehir dışından gelen misafirlerini gezdirebildikleri çok güzel bir yerdi. Herkes hafta sonu oraya koşar, yorgunluğunu atardı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizlileri cezalandırmaktan vazgeçmelidir. Pamukkale bizimdir, Denizli halkınındır. İlimizde yaşayan vatandaşlarımız Beyaz Cennete bedava girmelidir. Denizlililer için giriş ücretsiz olmalıdır ” diye konuştu.

Yorumlar

erol kırkım   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 10:29

ben o memleketin çocuğuyum…önceki halini çok iyi biliyorum.siyasilerin şirin görünmeye çalışmalarına inanmayın.muhalefet olsunda nasıl olursa olsun mantığı yanlıştır.pamukkale yi kıymayın.ya meyhane ya ke….hane yaparsınız.çamlığın eskihali malum.

Hakkı yazıyor   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 10:26

Sn.Çavuşoğlu bu ören yerimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olsaydı ve zammı Büyükşehir yapsaydı ağzınızı açabilirmiydiniz ? Bu açıklamayı yaparmıydınız ? Kocaman bir HAYIR. Büyükşehir bütçesine EVET diyen bir il başkanı var.

soru yorum   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 18:11

Bu kadar pahalı olmasının mantığı nedir? Bu paralarla ne yapılıyor ki oraya ek olarak ? Denizli’ liler Pamukkale’ ye ücretsiz girmeli.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 15:46

ANAP lı zamanlarda o traverterlerin üzerinde oteller varken sesiniz çıktı mı? Denizlilerin sesi çıktı mı? YOk. Denizlilere hatta 2 kat olsun.

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 13:28

4×110=440 yime içme yok çok ayıp

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 13:23

Denizli’li olarak ücretsiz olmasını diliyorum 20 senedir güzel PAMUKKALE’mızı karşıdan seyrediyorum ailecek

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı