REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, esnafın sorunlarını Kılıçdaroğlu’na iletti

CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, esnafın sorunlarını Kılıçdaroğlu’na iletti

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti, Denizlili esnafın yaşadığı sorunları dosya haline getirerek teslim etti. Çavuşoğlu, “Tüm kesimlerin derdine derman olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2021 Perşembe, 13:40

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Pandemi sürecine rağmen sürekli halkla iç içe olduklarını, partisinin politikalarını ve çözüm önerilerini halka anlatmaya, vatandaşın taleplerini dinlemeye devam ettiklerini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’deki esnafların içinde bulunduğu durumu raporladıkları dosyayı Kılıçdaroğlu’na teslim etti.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Çavuşoğlu, “Alanlarda görüyoruz ki halkımızın partimizden büyük beklentileri var. Biz de Denizli’nin sorunları ve halkımızın taleplerini içeren raporlarımızı Genel Başkanımıza sunarak Türkiye’nin içinde bulunduğu süreç ile ilgili çözümler üzerine görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

İktidarın çöküş sürecinde olduğunu ve CHP’nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini ifade eden Çavuşoğlu, “Söz veriyoruz; CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çiftçi hak ettiği değeri bulacak ve yeniden üreten dışa bağımlı olmayan bir Türkiye yaratacağız. Esnafın sorunlarının çözümü için Esnaf Bakanlığı kuracağız ve esnafın üzerindeki yükleri kaldıracağız. Asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağız. EYT’lilerin sorunlarını çözecek, Tüm kesimlerin derdine derman olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı